Μετά από την ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού, το οποίο μετέφερε ποδήλατα, σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε ανήλικος μετανάστης, περίπου 15 ετών, χωρίς τις αισθήσεις του.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Θύμα της ζέστης
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού. Όπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού. Ο Οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
thespro/ photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φιντάν: «Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος – Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν»
- Βρετανία: Εξετάζουμε πιο ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο με πλοία και drones
- Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Το μήνυμα του ΠτΔ έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Μόνο με συνεννόηση κάνουμε άλματα»
- Η Ιωάννα της Ηρακλειάς – Η δασκάλα με τη μία μαθήτρια, που διορίστηκε τυχαία στο μικρό νησάκι κι έμεινε μόνιμα εκεί
- Πώς η Κίνα χρησιμοποιεί drones για να λιώσει τον πάγο πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια! ΒΙΝΤΕΟ
- Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Προσαγωγές Τούρκων υπηκόων
- Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο: Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών – Στοιχεία για την Ελλάδα
- Χρυσοχοΐδης για έξυπνες κάμερες: Έχει ξεκινήσει η λειτουργία τους, αλλά όχι η αποστολή των κλήσεων
- Γυναικείος αθλητισμός: Μια αγορά δισεκατομμυρίων που αναπτύσσεται με εκρηκτικούς ρυθμούς









