«ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ η Φον ντερ Λάιεν – Δίνει την Ουκρανία ΤΡΟΦΗ στα κανόνια της Ρωσίας» – Τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ η ευρωβουλευτής C. Daly! BINTEO

Χαμός στην ευρωβουλή…

Η Clare Daly είναι μια Ιρλανδή πολιτικός που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) από τον Ιούλιο του 2019.

Έκανε σκόνη και θρύψαλα την Ευρωπαϊκή Ένωση και την «παρανοϊκή», όπως την αποκάλεσε, πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Ουκρανία την οποία δίνει, όπως είπε, τροφή στα κανόνια της Ρωσίας.

Μεταξύ άλλων δηλώνει:

«Ο στόχος είναι ένας ατέρμονος πόλεμος, όχι ένας επιτυχημένος πόλεμος.”

Αυτά ήταν τα λόγια του Julian Assange το 2011 σχετικά με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, λόγια που θα μπορούσαν τώρα να έχουν εξίσου εφαρμογή στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία θα έπρεπε φυσικά να μπορεί να ενταχθεί στην Ε.Ε, αλλά υπό όρους που δεν χρεωκοπούν τον λαό της, και όταν είναι έτοιμη και όταν μια πλειοψηφία του λαού της επιλέξει.

Αλλά αυτό ασφαλώς δεν πρόκειται να συμβεί την ώρα που η χώρα είναι μια ενεργή εμπόλεμη ζώνη και το γνωρίζουν οι πάντες αυτό.

Έτσι, αντίθετα, τεχνηέντως επιμηκύνουμε αυτόν τον πόλεμο με μια σταθερή ροή παράδοσης βαρέων όπλων.

Η Ε.Ε εγγυάται ένα αδιέξοδο και διασφαλίζοντας ότι η Ουκρανία δεν θα μπορεί ποτέ να επιλέξει το δικό της μονοπάτι.

Η Πρόεδρος von der Leyen το αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή, όταν είπε: ”Οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την Ευρωπαϊκή προοπτική.”

Θεέ μου, πόσο παρανοϊκή ναρκισσίστρια!

Το πραγματικό σχέδιο είναι να μετατρέψουν την Ουκρανία σε μια μηχανή του κιμά, να χρησιμοποιήσουν τον λαό της ως τροφή για τα κανόνια της Ρωσίας».

SCR

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί