Οι δύο δολοφόνοι του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής, περνούν σήμερα το πρωί το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν και κατόπιν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να προφυλακιστούν. Φτάνοντας ένα βήμα από το γραφείο του ανακριτή, οι δύο νεαροί Αλβανοί τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον.
Ο ένας από τους δυο 24χρονους που έχουν συλληφθεί υποστήριξε στις Αρχές πως ο φίλος του ήταν αυτός που χτύπησε με μπουνιά τον 42χρονο και στη συνέχεια τον έσπρωξε, καθώς εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος.
«Τότε με είδε ο φίλος μου, ο άλλος ο κατηγορούμενος, και ήρθε προς το μέρος μου να με απεγκλωβίσει, ρίχνοντας στον 42χρονο μια μπουνιά και σπρώχνοντάς τον, γιατί εγώ ήμουν στο έδαφος. Κατάφερα τελικά να τον σπρώξω με το πόδι μου και τον έριξα κάτω. Ο φίλος μου με σήκωσε από το έδαφος και εν τω μεταξύ, οι άλλοι δύο φίλοι μου επέστρεψαν και πήγαν προς το μέρος του θύματος για να τον βοηθήσουν. Το θύμα ανάσαινε και δεν είχε αίματα. Τα χτυπήματα που ανταλλάξαμε δεν ήταν τόσο σοβαρά».
Οι δυο δράστες φέρεται να έχουν υποστηρίξει πως το θύμα τους είχε προκαλέσει αρχικά, ξεκινώντας τον πρώτο καβγά μέσα στο μπαρ στη Ραφήνα. «Εκείνη την στιγμή ο φίλος μου τον ρώτησε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και τότε ο 42χρονος άρχισε να τον σπρώχνει και έπειτα έπιασε τον φίλο μου από το λαιμό. Τότε τον έσπρωξα κι εγώ για να τους χωρίσω και να ηρεμήσουν. Κατόπιν ήρθε ο υπεύθυνος του καταστήματος και ο μπάρμαν και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Εμένα και τον φίλο μου που τον έπιασε από το λαιμό ο 42χρονος, μας έβγαλαν έξω από το μαγαζί».
Αν και αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου έξω από το μπαρ, περιμένοντας τον 42χρονο να βγει έξω για να συνεχίσουν τον καυγά που ξεκίνησε μέσα στο μαγαζί και έχει καταγραφεί από τις κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, ο 24χρονος κατηγορούμενος έδωσε μια άλλη διάσταση των γεγονότων, λέγοντας ότι το θύμα του επιτέθηκε πρώτο και στον δεύτερο καβγά έξω από το μαγαζί.
«Ύστερα από λίγο ξαναγυρίσαμε στο μαγαζί και εγώ μπήκα μέσα γιατί είχα ξεχάσει τα τσιγάρα μου. Δύο από τους φίλους μου πήγαν να πάρουν ταξί, ενώ οι άλλοι τέσσερις με περίμεναν έξω από το μπαρ. Καθώς έβγαινα από το μπαρ, το θύμα με ένα φίλο του με άσπρο πουκάμισο και με έναν άλλον με σκούρα ρούχα με πλησίασαν. Το θύμα με έπιασε από το λαιμό και με έσπρωξε. Ύστερα με χτύπησε με γροθιά στο μέτωπο κι εγώ ανταπέδωσα ρίχνοντας του μπουνιά στο σαγόνι για να αμυνθώ».
reader/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Μιχαηλίδου με εκπροσώπους των πολυτέκνων: “Η στήριξη πάγια προτεραιότητα της κυβέρνησης”
- «Κανένας δεν θέλει να χάσει χρόνο»: Παρέμβαση του Κρεμλίνου βάζει τα πράγματα στην θέση τους
- Απίστευτο: Πήγε να σκοτώσει κατσαρίδα με φλογοβόλο στην Ν. Κορέα! Νεκρή μια γυναίκα
- Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης: Αίτημα για έκτακτη ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο σε 120 δόσεις και πάγια ρύθμιση σε 36
- Η Χίλαρι χλευάστηκε αφού κατέκρινε την κατασκευή της αίθουσας χορού του Λευκού Οίκου από τον Τραμπ
- Διονύσης Σαββόπουλος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του – Πού και πότε θα γίνει
- Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Περίπου 3.500 επιχειρήσεις-μέλη του ανήκουν σε Αλβανούς επαγγελματίες
- Η προετοιμασία για μια συνάντηση κορυφής Πούτιν-Τραμπ συνεχίζεται, σύμφωνα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών
- Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: 36 ταινίες μεταξύ των οποίων και 9 ελληνικές, διεκδικούν τα βραβεία
- Κάλυμνος: Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Αναρρίχησης 2025 με τη συμμετοχή πάνω από 3.500 αναρριχητών









