Πλεύρης: «Με ρωτούσε ο 8χρονος γιος μου για τους υγειονομικούς που διαδήλωναν έξω από το σπίτι μου»

Απορεί ο αρμόδιος Υπουργός...

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλέυρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο περιστατικό με τις διαμαρτυρίες υγειονομικών έξω από το σπίτι του, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του.

«Από τον Φεβρουάριο η κεντρική είσοδος του Υπουργείου Υγείας είναι αποκλεισμένη από ανεμβολίαστους υγειονομικούς που διαμαρτύρονται και δεν μπορώ να μπω στο γραφείο μου από αυτή την είσοδο.

Είναι μια διαμαρτυρία που καταλαβαίνω και δέχομαι. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι δουλεια έχει αυτή η μειοψηφία να πάει να διαμαρτυρηθεί έξω από το σπίτι μου, όπου βρίσκεται μόνο η γυναίκα μου και τα δυο ανήλικα παιδιά μου», είπε ο κ. Πλέυρης, για να συμπληρώσει με νόημα, «σήμερα το πρωί την ώρα που έφευγα από το σπίτι μου, με ρώτησε ο επτάχρονος γιός μου αν αυτοί που ήρθαν χτες και φώναζαν, θα έρθουν και σήμερα».

(φωτο:INTIME)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί