Με ανακοίνωση του, ο Ερυθρός Σταυρός προειδοποιεί για απάτη που φέρεται να διενεργείται αυτές τις ημέρες στις Σέρρες από αγνώστους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διεξάγουν «έρανο» υπέρ της οργάνωσης.
Στις αρχές έχει απευθυνθεί ο Ερυθρός Σταυρός, για να διερευνηθούν οι πράξεις ατόμων, που φέρονται να διεξάγουν έρανο «μαϊμού» υπέρ του Οργανισμού στις Σέρρες. Ο Ερυθρός Σταυρός αναφέρει πως ενημερώθηκε για τη διεξαγωγή «εράνου» από αγνώστους, δήθεν υπέρ του Οργανισμού και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την εν λόγω ενέργεια.
Η ανακοίνωση
Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, Περιήλθε σε γνώση μας η διεξαγωγή «εράνου» στην πόλη των Σερρών από άγνωστα σε εμάς πρόσωπα δήθεν υπέρ του Ερυθρού Σταυρού. Ενημερώνουμε ότι τόσο ο Ελληνικός όσο και ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με την παραπάνω ενέργεια και ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί στις Αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να ελεγχθεί η δράση όσων παρανόμως χρησιμοποιούν το όνομα και το έμβλημα του Ερυθρού Σταυρού.
news4health/ photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καιρός σήμερα: Ζέστη με 34 βαθμούς – Έως 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
- Ζελένσκι: Αποκρούσαμε μεγάλη ρωσική επίθεση στο Σούμι
- Σεισμός άνω των 7 ρίχτερ στη ρωσική άπω ανατολή – Προειδοποίηση για τσουνάμι
- Ελληνική υπογραφή κατά της Ρωσίας στον ΟΗΕ για τη δήθεν «εισβολή ρωσικών drones» στην Πολωνία
- ΕΠΙΚΗ προσπάθεια παρκαρίσματος με μικροσκοπικό αμάξι…έγινε viral! vid
- Αμερικανίδα τα “έχωσε” σε συμπατριώτισσά της που έκλεψε μάρμαρο…από την Ακρόπολη!
- Πολιτικοί από το κόμμα του Τραμπ θέλουν να φέρουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, video
- Eurobasket: Βαριά ήττα με 68-94 για την Εθνική στον ημιτελικό με την Τουρκία
- Η Κίνα καταδίκασε τον διάπλου αμερικανικού και βρετανικού πολεμικού πλοίου του Στενού της Ταϊβάν
- Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος που έπεσε από τα 8 μέτρα στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου
Κύρια Θέματα

















