Πηγή: iefimerida.gr – Τουρκικός Τύπος: «Ο Ακάρ συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον…Νίκο» – iefimerida.gr
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως τα τουρκικά ΜΜΕ φάνηκε να αιφνιδιάζονται από την ολιγόλεπτη συνάντηση και το διάλογο που είχαν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Ακάρ στις Βρυξέλλες, γι αυτό και την χαρακτήρισαν απρόσμενη και ακολουθώντας πιστά τη γραμμή Ερντογάν, έριξαν τους τόνους συγκριτικά με τα δημοσιεύματα που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.
Μάλισταόπως ανέφερε και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, τη μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η επιλογή τίτλου που είχε σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, η οποία στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται στον Έλληνα υπουργό Άμυνας με το μικρό του όνομα.
«Ο Ακάρ συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον “Νίκο”».
Σε αντίστοιχο τόνο ήταν και το ρεπορτάζ της Cumhurriyet για το τετ α τετ Παναγιωτόπουλου-Ακάρ, χαρακτηρίζοντας απρόσμενη τη συνάντηση των δύο υπουργών.
(iefimerida – ΦΩΤΟ:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άνδρες
- Μητσοτάκης: Τα βιβλία που επέλεξε να διαβάσει στις γιορτές ο πρωθυπουργός – “Από πού να ξεκινήσω;”
- Νέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν συνολικά 70 άτομα
- Τουρκία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Βαρδούσια: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες – Μαζί τους και μία γυναίκα
- Η μεγάλη αλήθεια που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν εχθρικές προς την Ρωσία χώρες
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 χρονών
- Για δημοψήφισμα μιλά ο Ζελένσκι σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα – Τι ζητά από την Ρωσία
Κύρια Θέματα









