“Κανείς δεν θέλει να έρθει εδώ για να παραλάβει το σιτάρι”!
Αυτό αναφέρει αγρότης στο Ντονμπάς, δείχνοντας τα τεράστια αποθέματα σιτηρών σε αποκλειστικές εικόνες που σας δίνει το ΕΛ μέσω των ρωσικών μέσων ενημέρωσης!
ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ποσότητες σιταριού μένουν απλά ακίνητες και έτσι αυξάνεται η ΠΕΙΝΑ στον δυτικό κόσμο για ένα πόλεμο που το ΝΑΤΟ δεν θέλει να τελειώσει, καθώς οι διεθνιστές δεν θέλουν να πλήξουν την Ρωσία, η οποία απλά κάνει την δουλειά της, αλλά τους ίδιους τους πολίτες των δυτικών χωρών.
Ένας αγρότης στην περιοχή Donbass αναφέρει πως είναι δύσκολο να βρει αγοραστή για το σιτάρι, καθώς όλοι οι δρόμοι έχουν διακοπεί! Η Δύση αντί να διευκολύνει την κατάσταση στέλνει ακόμα περισσότερα όπλα στους Ουκρανούς για να σκοτώνουν αμάχους και δεν κάνει τίποτα για να διευκολύνει την μεταφορά σιτηρών, όπως έχει ζητήσει η Μόσχα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αγρότης, η καλλιέργεια σιτηρών δεν είναι πλέον κερδοφόρα και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να αναλάβουν οι πολυεθνικές την διατροφή των πολιτών με τεχνητά άλευρα. Σύμφωνα με τον αγρότη Sergei Chrebzow, υπάρχει μια επιλογή να πουλήσουν μόνοι τους τα σιτηρά σε μια γελοία τιμή. Ωστόσο, το κόστος μεταφοράς είναι πολύ υψηλό, επομένως θα ήταν φθηνότερο να πετάξουν απλώς το σιτάρι!
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ:
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ! Ένα λάθος στο γυμναστήριο του κόστισε τη ζωή
- Η εικόνα των αγροτικών μπλόκων σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία- Σήμερα στα «Πράσινα Φανάρια»
- Κακοκαιρία Byron: Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών-Κορίνθου – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί
- Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα στην Καλαμάτα – Απεγκλωβίστηκε ο 86χρονος οδηγός
- Νο1 στον κόσμο: Οι ξένοι μετακομίζουν στην Ελλάδα για να συνταξιοδοτηθούν!
- Γουιάνα: Πεδίο αντιπαράθεσης ΗΠΑ και Βενεζουέλας
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1000 κεραυνοί μέσα σε μία ώρα στη Ραφήνα! Η νύχτα έγινε μέρα στο “Ελ. Βενιζέλος”, vid
- Νταλίκα κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό! Συνελήφθη ο οδηγός
- Σημαντική εξέλιξη στο δεξιό Τέξας
- Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων









