Η Βρετανίδα δημοσιογράφος, Sophie Corcoran, ανήκει στους ρεπόρτερ που δεν συμφωνούν με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων και προειδοποιεί για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, ξεμπροστιάζοντας παράλληλα την υποκριτική συμπεριφορά της ελίτ!
Αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Μας δίνουν όλες αυτές τις διαλέξεις για την κλιματική αλλαγή, και μου λένε πώς δεν μπορώ ποτέ να οδηγήσω αυτοκίνητο, ενώ πετάνε με ιδιωτικό τζετ και ελικόπτερο.
Θέλουν να αυξήσουν την ψηφιακή επιτήρηση και την ψηφιακή ταυτότητα, και όμως αυτοί κρύβονται πίσω από την μικρή ζώνη ασφαλείας τους.
Λοιπόν θέλουν να μάθουν και να δουν κάθε πτυχή της ζωής μας και να παρακολουθούν τι κάνουμε, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα, γιατί, ξέρετε
Θέλουν έλεγχο όπλων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να αμυνθούν/
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι τόσο εξωφρενικά αντιδημοκρατικό! Πρόκειται για μη εκλεγμένους ανθρώπους που δεν ελέγχονται από το κοινό, κάθονται πίσω από τις μικρές ασφαλείς ζώνες τους με τα αναγνωρισμένα Μέσα Ενημέρωσης, – και η ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτών των Μέσων ενημέρωσης είναι ότι οι άνθρωποι που ήταν (εκεί) από τα αναγνωρισμένα μέσα ενημέρωσης, ήταν οι μόνοι που επιτρεπόταν ουσιαστικά να είναι εκεί, και να κάνουν τις ερωτήσεις».
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανατροπή! Η Δεξιά των ΗΠΑ θα δώσει χρήμα στον ΟΗΕ και άρα θα έχει απαιτήσεις
- Τι είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε σχέση με τα εισοδήματα των ενστόλων
- Συμβούλιο Ειρήνης: Με… Guns N’ Roses καλωσόρισε τους ξένους ηγέτες ο Τραμπ, vid
- Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν
- Μεγάλη άνοδο παρουσιάζουν οι τιμές του αμερικανικού πετρελαίου λόγω του φόβου μιας επίθεσης στο Ιράν
- Τραμπ σε όσους είπαν “όχι” στο Συμβούλιο Ειρήνης»: «Μην μου το παίζετε καλοί» – Το μήνυμα σε Ιράν, vid
- Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας για τη σύνοδο για την A.I. που έκανε αίσθηση (Vid)
- «Είναι μία ζούγκλα»: Τα… «γυρίζει» τώρα ο Μακρόν μετά τον σάλο για την ελευθερία λόγου, vid
- Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δεχθεί εμπλουτισμένο ουράνιο από το Ιράν
- Ο Πούτιν «δείχνει» ποιό επάγγελμα δεν πρέπει να αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη, vid









