O αιφνίδιος θάνατος 12χρονης μαθήτριας δημοτικού στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ καθώς ήταν υγιέστατη, ήταν αθλήτρια και πραγματοποιούσε συχνές εξετάσεις.
Ερωτηματικά προκαλεί πως το κορίτσι ήταν πλήρως… εμβολιασμένο με τον πατέρα της να αρνείται πάντως πως ευθύνεται το εμβόλιο.
Οι γονείς του κοριτσιού αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί με το παιδί τους, όταν η 12χρονη Δήμητρα δεν ξυπνούσε το πρωί της Τετάρτης για να πάει στο σχολείο. Στο διαμέρισμα της οικογένειας κλήθηκε το ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης το παιδί δεν επανήλθε και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Η οικογένεια της μικρής Δήμητρας αναζητά απαντήσεις ενώ ο ιατροδικαστής στην πρώτη εκτίμησή του κάνει λόγο για παθολογικά αίτια. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα κληρονομικό ή παθολογικό πρόβλημα, λένε οι γονείς ενώ μάλιστα η 12χρονη Δήμητρα ήταν αθλήτρια του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής είναι πολλά, για το πώς ένα παιδί το οποίο έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της.
Σύμφωνα με τον πατέρα, το κοριτσάκι την προηγούμενη ημέρα είχε πάει εκδρομή με το σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι, μελέτησε για την επόμενη ημέρα, έκανε μπάνιο και ξάπλωσε, χωρίς να διαμαρτυρηθεί για κάποια ενόχληση.
Φως στα ακριβή αίτια θανάτου ελπίζεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.
Ο πατέρας της μικρής είπε πως το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο, αλλά αρνήθηκε να συμπεριλάβει, έστω ως πιθανότητα, πως το εμβόλιο ευθύνεται για το θάνατό του.
Με πληροφορίες από protothema, photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζαχάροβα σε Δυτικούς: «Δεν τολμάτε να μιλήσετε με τους πολίτες σας»
- Συντριβή ελικοπτέρου με νεκρούς και τραυματίες στη Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ
- Παλαιστίνη: Δύο έφηβοι νεκροί από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη
- Κομισιόν: Οι εισβολές drones στον εναέριο χώρο της ΕΕ, αποτελούν μέρος του υβριδικού πολέμου κατά της Ευρώπης
- «Δεν θα υποκύψουμε», λέει ο Ιρανός πρόεδρος
- Στρατιώτες του Ουκρανονάτο απειλούν τη χήρα του δεξιού Κερκ που δολοφονήθηκε, vid
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Βετεράνος του Β’Π.Π. λυγίζει για την σαπίλα της Δύσης: «Δεν άξιζε τον κόπο η θυσία μας»
- Σουηδία: Σοκαριστικά στοιχεία για τις συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα
- Συνελήφθη 28χρονος οδηγός που στάθμευσε το ΙΧ του πάνω σε ράγες του ΤΡΑΜ
- Μεσογειακό… tour για τον Ζελένσκι: Θα επισκεφθεί και την Ισπανία τις επόμενες μέρες









