Nέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο γυμναστήριό του στην ανατολική πλευρά της πόλης.
Σύμφωνα με το Mega ο άνδρας, με μέιλ που είχε στείλει σε γνωστούς του αναφερόταν σε μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και όπως υποστήριζε τον είχε εξαπατήσει, αρπάζοντάς του 500.000 ευρώ. Μετά εξαφανίστηκε. Άνθρωποι που τους γνωρίζουν φαίνεται ότι έχουν καταλάβει σε ποια γυναίκα αναφέρεται.
Ο 50χρονος καταγγέλλει επίσης κυκλώματα εκβιασμών και μαστροπείας, με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών και της γυναίκας που τον εκβίαζε.
Μετά τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου του μηνύματος που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, δόθηκε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν τώρα λεπτομερώς το μήνυμα που έστειλε το θύμα, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλες υποθέσεις που υπάρχει πιθανότητα να συνδέονται με την συγκεκριμένη αυτοχειρία.
newsbeast/ photo vid scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΦΚΑ: Ελεύθεροι με όρους μετά τις απολογίες τους οι 7 από τους 22 κατηγορουμένους
- Σε 24 προσλήψεις προχωρά το Πυροσβεστικό Σώμα – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
- «Καμπανάκι» από ΟΦΑΕ: Η κρίση στα καύσιμα απειλεί άμεσα τις μεταφορές – Ζητούνται άμεσα μέτρα
- Ο Ρούμπιο μίλησε για το Ιράν και προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Ουκρανία
- Κ. Τσιάρας από τη Λέσβο: Προτεραιότητα η ανάσχεση του αφθώδους πυρετού και η στήριξη της κτηνοτροφίας
- Με έγκριση Δένδια ιδρύεται γραφείο διασύνδεσης και επαγγελματικής μετάβασης αφυπηρετούντων στελεχών ΕΔ
- Ξεπέρασαν τους 300 οι τραυματίες Αμερικανοί στρατιωτικοί στον πόλεμο με το Ιράν
- Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Επιτροπής επλήγη από κυβερνοεπίθεση στις 24 Μαρτίου
- Η Ρωσία θα απαγορεύσει τις εξαγωγές βενζίνης από την 1η Απριλίου για να συγκρατήσει τις τιμές
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στους 2 μασέρ μετά από την καταγγελία 19χρονου πελάτη









