Η Gabriela Bucher είναι εκτελεστικός Διευθυντής της Oxfam International, ενός παγκόσμιου δικτύου που καταπολεμά δήθεν την ανισότητα για τον τερματισμό της φτώχειας και της αδικίας.
Μιλώντας και αυτή με την σειρά της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έβαλε το λιθαράκι της στις αποκαλύψεις, οι οποίες πλέον γίνονται κατάμουτρα, μπροστά σε όλους εμάς!!!
Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον COVID «ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝ»! Μάλιστα «ένα από τα πιο επικερδή προϊόντα στην ιστορία». Ένα προϊόν βέβαια που δεν απέφερε μονάχα κέρδη σε αυτούς που αισχροκέρδησαν, αλλά και εμβόλια αμφιβόλου μελέτης, μέτρα περιορισμού και διαχωρισμού των ανθρώπων, διάλυση των συστημάτων Υγείας και πολλά άλλα!
«Είναι διάφοροι οι τομείς στους οποίους βλέπουμε νέους δισεκατομμυριούχους, ένας εκ των οποίων οι φαρμακοβιομηχανίες!
Αυτό γιατί ο Covid υπήρξε ένα από τα πιο επικερδή προϊόντα στην ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Bucher!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Τουρκία – Τι συζήτησε με τον υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια
- Σε «Τραμπ-Κένεντι» μετονομάστηκε το Κέντρο Κένεντι στις ΗΠΑ
- Τραγωδία μετά από πτώση αεροπλάνου στη Βόρεια Καρολίνα: Πληροφορίες για νεκρούς, vid
- Σ. Φάμελλος: Οι αγρότες χρειάζονται εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση
- Η Λευκορωσία είναι κοντά στην αποκατάσταση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λουκασένκο
- ΑΑΔΕ: Απλούστευση των διαδικασιών Μητρώου για πολίτες και επιχειρήσεις
- Σαν σήμερα στις 18 Δεκεμβρίου 1892, η πρεμιέρα του αριστουργήματος του Τσαϊκόφσκι “Καρυοθραύστης”
- Ξεκάθαρο: Αυτοί θέλουν τον πόλεμο! Οτιδήποτε άλλο είναι απλά εκτός πραγματικότητας
- Σουηδία: Δεν θα ανοίξει ξανά έρευνα για τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε, πριν από 40 χρόνια, λόγω έλλειψης στοιχείων
- Θανατοποινίτης θα εκτελεστεί στη Φλόριντα – Είχε καταδικαστεί πριν 40 χρόνια για 5 δολοφονίες









