Μάχη «αιωνίων» στην… ποδιά του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Μετά το δεδομένο και γνωστό εδώ και εβδομάδες ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον γκαρντ/φόργουορντ της Λιετκαμπέλις, φαίνεται πως ΚΑΙ ο Ολυμπιακός μπαίνει στο κόλπο, όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα Basketnews.com.
Οι «πράσινοι» είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν πριν το τέλος της σεζόν τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς η Λιετκαμπέλις δεν ήθελε να αποδυναμωθεί και δικαιώθηκε, αφού απέκλεισε την Ζαλγκίρις στα ημιτελικά των playoffs του εγχώριου πρωταθλήματος και ήδη στους τελικούς προηγείται της Ρίτας κάνοντας break στο πρώτο παιχνίδι.
Ο διεθνής στα «παράθυρα» με την Εθνική άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Λιετκαμπέλις, ωστόσο σε αυτό προβλέπεται ένα πολύ μικρό buy out που δεν θα σταθεί εμπόδιο για να παίξει σε έναν από τους δύο «αιώνιους».
Φέτος ο δίμετρος άσος (2,00μ.) σε 19 εμφανίσεις στο Eurocup έχει 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα μετρά 10,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,5 κλεψίματα ανά αγώνα.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δικογραφία για παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους – Είχαν κατσίκες, πάπιες και κότες
- Η πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά σωματοφύλακα
- Ιστορικό κάζο! Εκτός ενός ακόμη Μουντιάλ έμεινε η Ιταλία
- Απίστευτη μικρούλα: Έπιασε…”όμηρο” τον αδελφό της για λίγες καραμέλες! ΒΙΝΤΕΟ
- Το Ιράν δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το εάν θα διεξαχθούν διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Το Ισραήλ ανακοινώνει ότι διεξήγαγε κύμα πληγμάτων ευρείας κλίμακας στην Τεχεράνη
- ΠΑΟΚ: Δωρίζει το πρώτο ασπρόμαυρο φορμάκι σε όλα τα μωρά ΠΑΟΚ που θα γεννηθούν τον Απρίλιο
- Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κάνει ποδαρικό ο Απρίλιος
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν θα τελειώσει «πολύ σύντομα», σε «δύο ή τρεις εβδομάδες»
- Θηριώδης έκρηξη καταγράφηκε on camera σε χώρα της Αφρικής, vid









