Σβαμπ σε Μπουρλά της PFIZER: «Έχουμε ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ»! Όποιος διαβάζει Λιακόπουλο ξέρει τι εννοεί – ΒΙΝΤΕΟ

Δήλωση «σταθμός» στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας εμβολίων mRNA...

Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης ΠΕανεκκίνησης, Klaus Schwab, δε θα μπορούσε να μην συναντηθεί και με τον πολυεκατομμυριούχο Διευθύνωοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην GAVI ALLIANCE (ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τα εμβόλια), με τον Σβαμπ να αναφέρει: «Ο ιδρυτής ήταν ο Bill Gates, αλλά η GAVI ουσιαστικά γεννήθηκε εδώ στο Νταβός! Είναι παιδί του Νταβός! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ», σημείωσε με τον Άλμπερτ Μπουρλά να γελά θετικά!

Ποια είναι τα άλλα παιδιά του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ;;; Ο Bill Gates δεν συνέλαβε την θεωρία της GAVI;;; Σιγά-σιγά όλα θα αποκαλυφθούν, καθώς όσοι διαβάζουν Δημοσθένη Λιακόπουλο ξέρουν πολύ καλά ποιοι και γιατί προκαλούν όλα αυτά που ταλανίζουν αυτή την στιγμή την ανθρωπότητα!!!

Δείτε:

Τι ακριβώς είναι όμως η GAVI;;;

«Gavi- Συνασπισμός εμβολίου: Ασφαλή συστήματα ψηφιακής ταυτοποίησης, που μπορούν να αποθηκεύσουν το ιατρικό ιστορικό ενός παιδιού, παρέχοντας σε κάθε παιδί μια ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα. Η Gavi επεκτάθηκε με το να γίνει ιδρυτικό μέλος της ID 2020, – μιας συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αφιερωμένη στην αιχμή του δόρατος ενός παγκόσμιου  προτύπου ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας.

Ένα εμβόλιο που χορηγείται χρησιμοποιώντας ένα διαλυτό αυτοκόλλητο, το οποίο ονομάζεται “διάταξη μικροβελόνων”. «Οι διαλυτές μικροβελόνες που παρέχουν μοτίβα άμεσου υπέρυθρου φωτός εκπέμποντας μικροσωματίδια στο δέρμα, δημιουργούν μοτίβα σωματιδίων στο δέρμα των εμβολιασμένων τα οποία είναι αόρατα στο μάτι αλλά μπορούν να απεικονιστούν χρησιμοποιώντας τροποποιημένα “έξυπνα κινητά τηλέφωνα”. Κάτι σαν  τατουάζ με γραμμικό κώδικα.

Η ιδέα είναι να καταχωρήσουμε το ιστορικό στο άτομο, για να είναι ψηφιακό σημάδι συνδεδεμένο με ένα βιομετρικό αναγνωριστικό.

Τελικά αυτό που θα πρέπει να έχουμε είναι πιστοποιητικά για το ποιος έχει αναρρώσει, ποιος είναι εμβολιασμένος.

Εφαρμόζεται τώρα από ορισμένες κυβερνήσεις».  

Η συνέχεια στο παρακάτω ρεπορτάζ. Αφού θυμηθείτε ΕΔΩ άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί