Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Βέσελι!

Την… πόρτα του Γιαν Βέσελι φέρεται να έχει χτυπήσει και επίσημα η Μπαρτσελόνα.Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει πρόταση στον Τσέχο φόργουορντ/σέντερ για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο 34χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να περιμένει την απάντησή του.Μάλιστα, η Μπάρτσα προσπάθησε αρκετά καλοκαίρια να […]

Την… πόρτα του Γιαν Βέσελι φέρεται να έχει χτυπήσει και επίσημα η Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει πρόταση στον Τσέχο φόργουορντ/σέντερ για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο 34χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να περιμένει την απάντησή του.
Μάλιστα, η Μπάρτσα προσπάθησε αρκετά καλοκαίρια να αποσπάσει την υπογραφή του Βέσελι, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε.
Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Μπράντον Ντέιβις διανύει την τελευταία του σεζόν ως παίκτης των «μπλαουγκράνα». Κι αυτό γιατί, παρά τις προσπάθειες και αρκετές προσφορές των Καταλανών δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Έτσι, ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να χαιρετήσει τη Βαρκελώνη στο τέλος της σεζόν, με πιο πιθανό προορισμό το Μιλάνο και την Αρμάνι.

sportfm, photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί