Δεύτερες σκέψεις κάνει ο Κιλίαν Εμπαπέ για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε σημερινό δημοσίευμα της, η Marca, αναφέρει ότι ο Γάλλος επιθετικός αισθάνεται πέρα για πέρα κολακευμένος από την πρόταση που του έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή που ουσιαστικά τον καθιστά «αφεντικό» της ομάδας και του αγωνιστικού τμήματος.
Συγκεκριμένα, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ότι άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο μεταφερόταν ο προβληματισμός που έχει ο παίκτης και πάλι μετά την πρόταση που έκανε η Παρί. «Ο Κιλιάν το ξανασκέφτεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε ότι ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ και μάλιστα, βάσει των αρχικών πληροφοριών κάποιες από τις επόμενες ημέρες θα αναμενόταν να βρεθεί στην Μαδρίτη για να υπογράψει και τα σχετικά συμβόλαια.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως πήραν τον πλήρη έλεγχο της περιφέρειας Λουχάνσκ
- Μόνο όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο κατανοούν! Η αποκάλυψη για τις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ-Ρωσίας
- Θερινή ώρα: Ποιες χώρες τη σταμάτησαν και γιατί
- Youth pass 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα 150 ευρώ σε νέους 18-19 ετών
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στο SBS στο Σίδνεϊ για την επιστολική ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού στις εθνικές εκλογές
- Γερμανία: Τα κορυφαία οικονομικά ινστιτούτα αναθεωρούν την πρόβλεψή τους για την ανάπτυξη
- Βρετανία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του οδηγού αυτοκινήτου που παρέσυρε πεζούς στο Ντέρμπι, vid
- Δίκη Τεμπών: Ξεκίνησε η διαδικασία νομιμοποίησης των διαδίκων για την υποστήριξη της κατηγορίας
- Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 14χρονη στην Καλλιθέα
- Έφτασε το επίσημο εκρηκτικό τρέιλερ του «Supergirl» – ΒΙΝΤΕΟ









