Σύμφωνα με το gegonotanews, τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 46χρονος δράστης άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί ότι θα κάψει ζωντανό τον πρώην πεθερό του, μόλις έξι μέρες από την αποφυλάκισή του για αδικήματα ανάλογου περιεχομένου.
Ο επιχειρηματίας ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι. Από το σπίτι απουσίαζαν η πρώην σύζυγος και το παιδί.
Μετά τις απειλές πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει καταγγελίες το περιεχόμενο των οποίων δεν γνωστοποίησε εν τέλει λόγω του παραληρηματικού του λόγου, αλλά συνελήφθη γιατί στο μεταξύ ο πρώην πεθερός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για όσα προηγούμενα είχαν διαδραματιστεί.
Οι απειλές του για φωτιά ίσως και να είχαν βάση υλοποίησης, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη.
Με τη νέα σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, διατάσσοντας παράλληλα την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.
Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, γεγονός που τον οδήγησε σε ακούσιες νοσηλείες δυο φορές, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου και με υπογραφή και του αδελφού του. Ωστόσο ο δράστης το έσκασε δυο φορές από το ψυχιατρείο.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ για κατάρριψη ρωσικών μαχητικών: «Θα το κάνουμε αν κριθεί αναγκαίο», video
- Ειδικός μηχανισμός στον εγκέφαλο επισκευάζει το σώμα τις ώρες που κοιμόμαστε – Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη
- Σουφλί: Με ελαφρά τραύματα γλίτωσε ο οδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία
- Μετά τις προβοκάτσιες, το ΝΑΤΟ απειλεί τον Πούτιν με το Άρθρο 5
- Οι Νορβηγοί… «θυμήθηκαν» πως η Ρωσία έχει παραβιάσει τρεις φορές τον εναέριο χώρο τους το 2025
- Η στιγμή που ο Τραμπ «ακύρωσε» ρεπόρτερ του CNN: «Είστε Fake News», video
- Αμερικανικό LNG και πυρηνικοί αντιδραστήρες στην ατζέντα των σχέσεων της Τουρκίας με τις ΗΠΑ
- Φλωρίδης για Τέμπη: «Απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας των Τεμπών»
- Κρεμλίνο: Δεν έχουμε καμία σχέση με τις πτήσεις drones πάνω από ευρωπαϊκό αεροδρόμιο
- Δήμας: Παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής ροής στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεταμόρφωσης
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
