Πρόσφατα, η Εναλλακτική για τη Σουηδία (AfS) πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στο Gävle, όπου ο αρχηγός του κόμματος Gustav Kasselstrand προειδοποίησε ότι η Σουηδία θα γίνει μουσουλμανική χώρα εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση!
Όλα αυτά ενώ οι διεθνιστές βάζουν την σκανδιναβική χώρα στο ΝΑΤΟ! Τυς μουσουλμάνους τους θέλουν για να πολεμήσουν την Ρωσία;;;
«Δεν θα δεχτώ ποτέ ότι η Σουηδία γίνεται μουσουλμανική χώρα», δήλωσε ο ηγέτης του AfS, επιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων σε περιοχές με πυκνότητα μεταναστών, που θεωρούνται ευρέως απαγορευμένες ζώνες, ψηφίζουν υπέρ του φιλελεύθερου Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, το οποίο οδηγεί την χώρα και στον όλεθρο με την Ρωσία.
«Οι Σοσιαλδημοκράτες είδαν ότι ο σουηδικός λαός τους γυρίζει την πλάτη. Έτσι, καθώς οι μεγαλύτεροι Σουηδοί φεύγουν και βλέπουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη αύξηση στους σοσιαλδημοκράτες ψηφοφόρους στους νεότερους, επέλεξαν να εισάγουν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή», εξήγησε ο Kasselstrand.
Προέτρεψε περαιτέρω τους κατοίκους του Gävle να αντικαταστήσουν τους πολιτικούς προτού οι πολιτικοί αντικαταστήσουν τον λαό.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- H “Πανδώρα” της NASA εκτοξεύτηκε με επιτυχία σήμερα – Ποια θα είναι η αποστολή της τον επόμενο χρόνο, vid
- Η ατρόμητη γυναίκα που έχει πέσει 23.000 φορές με αλεξίπτωτο – Βίντεο με το άλμα από το Μπουρτζ Χαλίφα
- Πρώτη συνεδρίαση του νέου Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου
- Κυβερνητικά στελέχη: Δύο συναντήσεις θα έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης με τους αγρότες
- ΚΥΣΕΑ: Νέες τοποθέτηση αντιστράτηγων, αντιναυάρχων και αντιπτέραρχων
- Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω ψύχους και χιονόπτωσης
- Το παλαιότερο δηλητήριο βέλους στον κόσμο εντοπίστηκε σε βλήματα 60.000 ετών στη Νότια Αφρική
- Κράτη περιμένουν παρεμβάσεις των BRICS μετά τα όσα συμβαίνουν με τις ΗΠΑ
- Σ.Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου
- ΥΠΕΞ Κούβας σε ΗΠΑ: Έχουμε δικαίωμα να εισάγουμε καύσιμα από οποιαδήποτε χώρα που επιθυμεί να τα εξάγει









