Σε τρεις συλλήψεις ατόμων με καταγωγή από το Πακιστάν προχώρησαν οι Αρχές στην περιοχή του Ευόσμου χθες (17/5) το απόγευμα, οι οποίοι προέβησαν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ομοεθνή τους τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (17/5) στην περιοχή του Ευόσμου, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης–Συκεών, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τρία άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 33, 18 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 22χρονου ομοεθνή τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ξημερώματα της ίδιας ημέρας μετέβησαν σε οικία στην περιοχή των Συκεών όπου διαμένουν ομοεθνείς τους και ο 33χρονος πυροβόλησε με περίστροφο προς το μέρος τους, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνδυασμό Τεχνητής Νοημοσύνης και ανθρώπινου παράγοντα θέλει η Κεραμέως
- Λονδίνο: Αστυνομικοί πήραν… σηκωτή τη Γκρέτα, vid
- Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 124 εκατ. ευρώ καταβλήθηκαν σε 1,17 εκατ. δικαιούχους
- «Για όλα φταίει ο Πούτιν»: Η αλήθεια για τα φετινά Χριστούγεννα στην Ευρώπη – Video
- Τσίπρας σε φοιτητές της Παντείου: Χρειάζεται «σοκ δημοκρατίας» και συμμετοχής
- ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία (1Κ/2024)
- Ατύχημα με ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ στην Αθήνα – Σοβαρά τραυματίας ένας άνδρας
- Ρώσος Υφ. Εξ.: Τα κύρια θέματα ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ παραμένουν ανεπίλυτα
- Γ. Αυτιάς: Να δοθεί πρόσθετη οικονομική στήριξη για την Κρήτη λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών
- Αγριεύει η κατάσταση με τις πολεμικές ετοιμασίες στη Γερμανία: Ποιοί κινδυνεύουν με πρόστιμο









