«Σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να αναγκάσουμε την επίτευξη εξαγοράς» δήλωσε χθες το Δ.Σ στο πρακτορείο «Bloomberg».
Όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, τα διευθυντικά στελέχη ψήφισαν νωρίτερα και ομόφωνα ζητούν από τους μετόχους να εγκρίνουν την προσφορά του Μασκ έναντι 54,20 δολαρίων ανά μετοχή.
Η δήλωση του διοικητικού συμβουλίου έρχεται καθώς ο Μασκ φαίνεται να κάνει ελιγμούς για να απορρίψει ή να επαναδιαπραγματευτεί την προσφορά του.
Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας δήλωσε χθες ότι η συμφωνία του για την εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει έως ότου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δείξει δημόσια την απόδειξη ότι έχει λιγότερο από 5% ψεύτικους λογαριασμούς (bots) στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Μασκ έχει υπολογίσει ότι τα bots στο Twitter είναι περίπου 20%.
Aπό την πλευρά του, το Twitter έχει δηλώσει «αφοσιωμένο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ύψους, 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη συμφωνημένη τιμή και όρους».
(protothema – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ επικοινώνησε με τον Μακρόν για να τον ενημερώσει σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν
- Συναγερμός και στον Καύκασο: Ιρανικά drones έπληξαν το Αζερμπαϊτζάν, vid
- ΒΙΝΤΕΟ: Έσωσε τον ελεύθερο δύτη από τα βάθη του ωκεανού την τελευταία στιγμή!
- Πύραυλος προσγειώθηκε σε χωράφι με πρόβατα…! Βοσκοί και παιδιά τον περιεργάζονταν
- Κυβέρνηση: Η επιστολική ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού φέρνει την Ελλάδα πιο μπροστά
- “Συνεχίστε μέχρι τέλους” φέρεται να προέτρεψε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ τον Ισραηλινό ομόλογό του
- «Χτυπήσαμε αμερικανικό τάνκερ», ισχυρίζονται οι Ιρανοί
- Αυτή ήταν η πρώτη ταινία που απεικόνισε ρομπότ – Είναι παλιότερη απ’ όσο φαντάζεστε (Vid)
- Εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί στην Τεχεράνη και στην περιφέρειά της, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης
- ΗΠΑ: Άνδρας που κατηγορείται για φόνο κέρδισε το χρίσμα για τη θέση του σερίφη – Δείτε τι συνέβη (Vid)









