Όταν τη ρώτησε δημοσιογράφος της αμερικανικής εκπομπής «Fox Nation» εάν θεωρεί ότι ο Λευκός Οίκος θα μπορούσε να γίνει ξανά το σπίτι της, η Mελάνια απάντησε:
«Ποτέ μην λες ποτέ».
Η Μελάνια υποστήριξε ακόμη ότι απολάμβανε τον ρόλο της και τη φροντίδα του Λευκού Οίκου παρά το γεγονός ότι είχε γίνει πολλές φορές «σάκος του μποξ» όσο ο σύζυγός της ήταν στην εξουσία.
«Μου αρέσει η Ουάσιγκτον. Ξέρω ότι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Το να είμαι «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου και νομίζω ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ», τόνισε.
Ο Τραμπ αφήνει ότι θα εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος το 2024
Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αφήσει να εννοηθεί ουκ ολίγες φορές ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024. Σε παλαιότερη δήλωσή του, είχε υποστηρίξει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος αφού δεν βλέπει άλλη επιλογή. «Λοιπόν αγαπώ τη χώρα μας. Αν αγαπάς τη χώρα σου, δεν έχεις άλλη επιλογή», είχε πει.
Στη συνέντευξή της, η 52χρονη Μελάνια δεν δίστασε να ρίξει σπόντες στην κυβέρνηση Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κρίση του βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ.
«Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις ότι παλεύουν και ότι το φαγητό δεν είναι διαθέσιμο για τα παιδιά του 21ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε επισημαίνοντας ότι γι΄αυτό «ευθύνεται η ηγεσία».
(protothema – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ε.Ε. για Χούθι: Μεγάλος κίνδυνος να εμπλέξουν την Υεμένη στον πόλεμο
- Βελιγράδι: Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας
- Με πύραυλο του Μασκ εκτοξεύτηκαν οι ελληνικοί νανοδορυφόροι – Vid
- Η στιγμή της ιρανικής επίθεσης σε διυλιστήρια στο Ισραήλ, vid
- Δένδιας: Ούτε η ασφάλεια ούτε η ειρήνη είναι πλέον δεδομένες
- Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον πληθωρισμό
- Υπόθεση Γ. Παναγόπουλου: Περαιτέρω έρευνα ζητά η Εισαγγελία Εφετών, αρνήθηκε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας
- ΔΕΔΔΗΕ: Από την 1η Απριλίου το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης
- ΝΔ: Εκλογές το 2027 – Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ψηφίζει μαζί και κόμμα-έκπληξη
- Τραμπ: Χωρίς συμφωνία, θα ανατινάξουμε όλα τα ενεργειακά εργοστάσια και τις πετρελαιοπηγές του Ιράν









