Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος προπονητής είχε παρουσιάσει εισόδημα πολύ μικρότερο από το πραγματικό και πως είχε πληρωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας 10 εκατ. ευρώ μέσω άλλης εταιρείας!
Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε δηλώσει συνολικό ετήσιο εισόδημα 70.000 ευρώ, δηλαδή μόλις 5 χιλιάδων ευρώ το μήνα!
Η πλευρά του 67χρονου προπονητή μαζί με την ομοσπονδία της χώρας με κοινή τους δήλωση καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει καμία απολύτως οφειλή προς την εφορία. «Υπό καμία συνθήκη η ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος δεν απέκρυψαν πληροφορίες ή προσκόμισαν ψευδή στοιχεία σχετικά με τη συνεργασία τους στην εφορία ή οποιαδήποτε άλλη αρχή. Ανέκαθεν δήλωναν με ακρίβεια όλες τις πληρωμές/εισοδήματα από τη σύμβασή τους», αναφέρουν, ενώ επίσης τονίζεται πως ο προπονητής «δεν οφείλει ούτε ευρώ στην εφορία».
Η εταιρεία μέσω της οποίας πληρωνόταν ο Σάντος ονομάζεται Femacosa, ιδρύθηκε το 2014 και έχει ως συνεργάτη τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος το 2016 οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Euro.
Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ έχει ήδη κάνει έφεση κατά της απόφασης και μάλιστα έχει αναθέσει την υπόθεση στον εξειδικευμένο σε τέτοια ζητήματα δικηγόρο Μοράις Λεϊτάο, ο οποίος μεταξύ των πελατών του έχει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
(sportfm)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χόλιγουντ: Θλίψη και μηνύματα πένθους για την δολοφονία του Ρομπ Ράινερ και της συζύγου του Μισέλ
- Σουρεαλιστικό βίντεο: Άγιος Βασίλης, Μίκι Μάους και Spider Man γρονθοκοπιούνται!
- ΕΟΤ: Δράση για την προβολή Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου στη Δανία
- Μακελειό στην παραλία του Σίδνεϊ: Πατέρας και γιος οι δράστες – Αλλαγές στο νόμο περί όπλων
- Ανησυχία για το Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ – Για αυτό η Ρωσία δείχνει να μην βιάζεται για συμφωνίες με τον Τραμπ
- Τραγωδία στο Μαρόκο: Τουλάχιστον 37 άνθρωποι πέθαναν σε πλημμύρες, vid
- Παρέμβαση Έλον Μασκ για τον ήλιο και την παραγωγή ενέργειας
- Τζίμι Λάι: “Ο γηραιότερος πολιτικός κρατούμενος του Χονγκ Κονγκ”
- Γ. Αυτιάς: Ζητά άμεση χρηματοδότηση και για τις 13 Περιφέρειες με επιστολή του προς τον επίτροπο Οικονομικών
- “Άντε να εξηγήσεις γιατί άργησες”: Το viral βίντεο στην Ερμού









