Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι είναι ότι όσοι δηλαδή δεν έχουν δηλώσει στην εφορία δευτερεύουσες ή εξοχικές κατοικίες, ανεξάρτητα από το ύψος της επιβάρυνσης, δεν θα λάβουν την ενίσχυση για το διάστημα Δεκεμβρίου-Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι ο χαρακτηρισμός πρώτης κατοικίας προκύπτει από τα στοιχεία που έχει δηλώσει ο φορολογούμενος στον αντίστοιχο πίνακα και τους κωδικούς του εντύπου Ε1 και τα οποία δεν μπορούν να αλλάξουν εκ των υστέρων.
Η αποζημίωση θα δοθεί στον καταναλωτή που ο αριθμός παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος είναι στο όνομα του και συνεπώς αν δεν πιστοποιείται κάτι τέτοιο από τους λογαριασμούς ή το Ε1 το χάνει.
Το ίδιο ισχύει και για τους ενοικιαστές πρώτης κατοικίας σε περίπτωση που ο λογαριασμός ρεύματος δεν είναι στο όνομα τους.
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με όσους άλλαξαν κύρια κατοικία μετά την υποβολή των περυσινών φορολογικών δηλώσεων δηλαδή μετά το πρώτο εξάμηνο του 2021.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα χάσουν την επιδότηση αν δεν μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Ιουνίου και δεν δηλώσουν τα στοιχεία για την νέα πρώτη κατοικία τους.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Πυρά» Ζαχάροβα κατά της Αθήνας μετά την απόφαση για κοινή παραγωγή θαλάσσιων drones με το Κίεβο
- Χαμός στο COP30 στη Βραζιλία: Έπιασε φωτιά περίπτερο στο συνεδριακό κέντρο – Δείτε βίντεο
- Ο Γκεράσιμοφ ανακοίνωσε στον Πούτιν την απελευθέρωση του Κουπιάνσκ
- Από τα Λουτρά του Καρακάλλα μέχρι το Πάνθεον – Μια εντυπωσιακή 3D περιήγηση στους δρόμους της αρχαίας Ρώμης
- Ηχηρή παρέμβαση Πούτιν κόβει κάθε κουβέντα για όσα ακούγονται εδώ και εκεί
- Το ραντεβού Τραμπ – Μαμντάνι έρχεται: O νεοεκλεγείς δήμαρχος της Ν. Υόρκης “έτοιμος” για τη συνάντηση
- Europol: Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας – Συνελήφθη και Έλληνας με αρχαία στο σπίτι του
- Κέβιν Κόστνερ: Σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Μπιλ Κλίντον στη νέα τηλεοπτική σειρά “United”
- Ο Μικ Τζάγκερ έκανε απρόσμενη επίσκεψη στο παλιό του σχολείο – Δείτε εικόνες και βίντεο
- Νέα δημοσκόπηση: Παραμένει πρώτη η ΝΔ – Τι γίνεται στις άλλες θέσεις









