Τον Σεπτέμβρη του 2022, η ιταλική πόλη της Μπολόνια θα εφαρμόσει πιλοτικά ένα σύστημα κοινωνικών μονάδων, το πρώτο του είδους του στην Ευρώπη. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Η δημοτική αρχή θεσπίζει ένα έξυπνο πορτοφόλι του πολίτη που θα απονέμει ψηφιακούς πόντους στους πολίτες που επιδεικνύουν ενάρετη συμπεριφορά, όπως ακριβώς συμβαίνει στην Κίνα!!!
Πράξεις που σχετίζονται με το αποτύπωμα άνθρακα και γενικά την πράσινη συμπεριφορά θα επηρεάζουν την βαθμολογία, όπως φυσικά και για τα υγειονομικά μέτρα, την ενεργειακή πολιτική κοκ.
Επειδή το σύστημα θα είναι ακόμα πιλοτικό, αντί να επιβάλλει ποινές στους πολίτες επειδή δεν συμπεριφέρονται ενάρετα (βλ. Κίνα), όπως ορίζεται απ’ την κυβέρνηση, οι πολίτες θα λαμβάνουν μονάχα ανταμοιβές. ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!
PHOTO INTIME
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ.Χατζηδάκης για ναυάγιο στη Χίο: Να μην αδικούμε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού
- Ντόναλντ Τραμπ: Ισόβια στον 59χρονο που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει στη Φλόριντα
- Η Ρωσία θα συνεχίσει να προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα
- Τραγωδία στην Ινδία: Τρεις κοπέλες βούτηξαν στο κενό επειδή ο πατέρας τους τους πήρε τα κινητά
- ΒΙΝΤΕΟ: Κράτησε δευτερόλεπτα! Ο μπαμπάς συνόδευσε την κόρη στο ραντεβού
- Στο σκοτάδι βυθίστηκε η ανατολική Κούβα λόγω διακοπής ρεύματος εξαιτίας βλάβης σε υποσταθμό
- Το Ιράν και οι ΗΠΑ επισημοποιούν ότι θα διεξαγάγουν συνομιλίες την Παρασκευή
- Σαν σήμερα 5 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Μεντβέντεφ για τη συνθήκη των πυρηνικών: «Ο χειμώνας έρχεται»
- Ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας εκφράζει ανησυχία για τη λήξη της Νέας START









