Το νέο τραγικό περιστατικό, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Ρεθύμνου, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 43χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος είχε κρεμαστεί με σχοινί σε χαρουπιά.
Την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον 43χρονο στην αυτοκτονία διενεργεί το ΑΤ Ρεθύμνης ενώ κατά άλλες πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν φαίνεται να έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον τρίτο νεκρό μέσα σε 24 ώρες αφού νωρίτερα και όπως είχε γράψει το ekriti, νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Χανιά αλλά και ένας 64χρονος στο Σκινέ Χανίων ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Εως 15 πλοία την ημέρα θα περνούν από τα Στενά του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 20χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο
- Αντιδράσεις για τις αλλαγές στο καθεστώς των προσωπικών γιατρών: «Αδικαιολόγητοι περιορισμοί»
- Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- «Αιώνιο Σκότος»: Έτσι ονόμασαν οι Ισραηλινοί τις νέες σφοδρές επιθέσεις στον Λίβανο, vid
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι θρησκευτική μειονότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»
- «Κρύος ιδρώτας» στη Βρετανία με ρωσικά υποβρύχια: «Δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον Πούτιν»
- Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα επέλεξαν να πουν «όχι» στη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Σοκ σε επίδειξη με φλόγες στην Κίνα: Χορεύτρια παραλίγο να καεί ζωντανή – BINTEO
- Άκης Σκέρτσος: Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα στον διεθνή δείκτη δημοκρατίας του περιοδικού Economist









