Αφού ΟΡΓΙΑΣΑΝ με τον “ήρωα” «Φάντασμα του Κιέβου» τώρα η Ουκρανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Η διοίκηση της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ «Φάντασμα του Κιέβου».

“Το φάντασμα του Κιέβου είναι ένας θρύλος υπερήρωα, του οποίου η φιγούρα δημιουργήθηκε από Ουκρανούς! Αποτελεί μια σύνθετη εικόνα των πιλότων της 40ης Ταξιαρχίας Τακτικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας”, ανέφεραν στην επίσημη σελίδα τους.

Επιπλέον, η διοίκηση της ουκρανικής αεροπορίας, όχι μόνο διαψεύδει τον «μύθο που ανυψώνει το πνεύμα», αλλά ζητά και να σταματήσουν να διαδίδονται σχετικά ψέματα.

Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

fb screenshot

Όπως αναφέρει η ανάρτηση στο facebook:

❗️ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ❗️

Για άλλη μια φορά, ζητάμε από την ουκρανική κοινότητα να ΜΗΝ παραμελεί τους βασικούς κανόνες υγιών πληροφοριών, να μην προσποιείται ότι είναι αληθινές και να ελέγχει τις πηγές πληροφοριών πριν τις διαδώσει.

❗️ Ο ήρωας της Ουκρανίας Στέπαν Ταραμπάλκα ΔΕΝ είναι το «Φάντασμα του Κιέβου» και ΔΕΝ κατέρριψε 40 αεροπλάνα.

Στις 13 Μαρτίου 2022, ο Ταγματάρχης Στέπαν Ταραμπάλκα πέθανε ηρωικά σε αεροπορική μάχη με τις συντριπτικές δυνάμεις των Ρώσων κατακτητών. Ακολουθούν πληροφορίες για αυτόν στην επίσημη ιστοσελίδα μας: https://www.facebook.com/kpszsu/posts/339462291555059.

Το φάντασμα του Κιέβου είναι ένας υπερήρωας-θρύλος, του οποίου η φιγούρα δημιουργήθηκε από Ουκρανούς! Είναι μάλλον μια συλλογική εικόνα των πιλότων της 40ης Ταξιαρχίας Τακτικής Αεροπορίας της Πολεμικής Αεροπορίας, που προστατεύει τον ουρανό της πρωτεύουσας, οι οποίοι εμφανίζονται ξαφνικά εκεί που δεν τους περιμένουν!

❗️ Οι στρατιωτικοί πιλότοι δεν εκπαιδεύονται στο εξωτερικό σε F-16, όσο κι αν το θέλουμε όλοι.
Καμία επίσημη δήλωση για το θέμα αυτό δεν δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ!

❗️ Και τέλος, για τους ιδιαίτερα δημιουργικούς – τα αμερικανικά βομβαρδιστικά ΔΕΝ πετούν πάνω από την Ουκρανία!

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χρησιμοποιήστε επίσημες πηγές πληροφοριών.

Δόξα στην Ουκρανία!

Δημόσια Υπηρεσία της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Η πιο επιτυχημένη επιχείρηση του «Φαντάσματος του Κιέβου» ήταν ένα βίντεο, όπου η εικόνα του χρησιμοποιήθηκε για «συγκέντρωση χρημάτων» για την «αγορά λιτάκ».

Aκόμη και μεγάλες εφημερίδες όπως οι Times του Λονδίνου και η Daily Mail, έγραψαν άρθρα για τον “θρυλικό ουκρανό πιλότο «Φάντασμα του Κιέβου» που έκανε πάνω από 40 καταρρίψεις” και μάλιστα στις πρώτες μέρες της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο ανώνυμος τότε, πιλότος της Ουκρανικής Αεροπορίας, είχε γίνει «φόβος και τρόμος» των Ρώσων με πολλαπλές καταρρίψεις, με το δικό του MiG-29.

Μέχρι και βίντεο με αερομαχίες, φτιαγμένα σε βιντεοπαιχνίδια κυκλοφόρησαν, ως υποτίθεται «αποδείξεις της δράσης του φαντάσματος».

Ώσπου σήμερα έχουμε την αποκάλυψη από τη διοίκηση της ουκρανικής αεροπορίας ότι “Το φάντασμα του Κιέβου είναι ένας θρύλος υπερήρωα” και φυσικά δεν κατέρριψε 40 ρωσικά αεροσκάφη. Απλά υπήρχε κάποιος πιλότος που λεγόταν Stepan Tarabalka, ήταν 29 ετών και τιμήθηκε ως ήρωας της Ουκρανίας, ενώ σκοτώθηκε τον Μάρτιο.

Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

Μάλιστα ήταν παντρεμένος με ένα παιδί και λένε ότι ήδη έχει προγραμματιστεί να πουληθούν σε δημοπρασία στο Λονδίνο το κράνος του και η μάσκα του!

Τώρα αν αυτοί που θα προσφερθούν να τα αγοράσουν, θα τα πάρουν ως αντικείμενα που ανήκουν σε έναν πιλότο φαινόμενο, καλό θα ήταν να ενημερωθούν πρώτα από έγκυρες πηγές.

photo tweet scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί