Η δεύτερη χρονιά του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι εξαιρετική, με τον Έλληνα αμυντικό να μετρά έξι ασίστ σε 21 συμμετοχές ως τώρα.
Αυτά φαίνεται πως βλέπουν στη Γιουβέντους, με ιταλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως οι «μπιανκονέρι» θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, δαπανώντας μέχρι και 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν – όσα είχαν δώσει και οι “reds” στον Ολυμπιακό το 2020.
Η ιστοσελίδα Juve Dipendenza ανέφερε πως «όσες φορές κλήθηκε ο Τσιμίκας να καλύψει τον Ρόμπερτσον, ήταν καθοριστικός, όπως έδειξε και το βελούδινο αριστερό του.
Το ότι είναι αναπληρωματικός στη Λίβερπουλ δεν σημαίνει ότι είναι… δεύτερης διαλογής και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα δίδυμο κορυφαίων αριστερών μπακ μαζί με τον Λούκα Πελεγκρίνι».
Σημειώνεται πως ο προαναφερθείς Ιταλός έχει αρχίσει να ξεπερνά τον έμπειρο Άλεξ Σάντρο στην… ιεραρχία, την ώρα πάντως που το όνομα του Λούκας Κλόστερμαν της Λειψίας ακούγεται κι αυτό.
SPORTFM, PHOTO INTIME
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









