Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζουν ξενοδοχεία και εστίαση με περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας να είναι κενές, κάτι που θέτει τον Τουρισμό σε κίνδυνο, σύμφωνα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη, CEO της Sani/Ikos Group και επίτιμο πρόεδρο του ΣΕΤΕ.
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο κ.Ανδρεάδης ανέφερε πως υπάρχει σημαντική έλλειψη προσωπικού σε πολλές επιχειρήσεις, ενώ έκανε retweet το σχόλιο ενός χρήστη, ο οποίος ανέφερε ότι ο κόσμος αρνείται να εργαστεί.
«Πράγματι υπάρχει τεράστια έλλειψη προσφοράς εργασίας με αμοιβές σημαντικά πάνω από τις κλαδικές συμβάσεις. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον επισιτισμό (κουζίνα & service) με ακάλυπτες πάνω από 50.000 θέσεις.
Απαιτούνται λύσεις τώρα, ο ποιοτικός τουρισμός μας κινδυνεύει!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
- Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Τεχεράνη: Το Στενό του Χορμούζ θα παραμείνει κλειστό στους “εχθρούς” μας









