Σε μία «ξεχωριστή» κίνηση προχωράει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να επιβραβεύσει τους φίλους του που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης», δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο χθεσινό (17/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των play off.
Όπως γνωστοποίησαν οι «πράσινοι» τη Μ. Δευτέρα (18/4), αποφασίστηκε να υπάρξει δωρεάν είσοδος στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη (20/4, 19:00) προς όσους ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Το πρωί της Μ. Τρίτης (19/4) θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ντέρμπι θα έχουν μια μέρα προθεσμία, για να εξαργυρώσουν μέσω συστήματος το κυριακάτικο εισιτήριό τους, με πρόσκληση για τον ημιτελικό. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα δοθούν τη Μ. Τετάρτη στην τιμή των 5 και των 10 ευρώ.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο









