όταν άνδρας σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει με μπαλτά την είσοδο της μασονικής στοάς, στην οδό Φιλικής Εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από την είσοδο της στοάς και κραδαίνοντας έναν μπαλτά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα τη μεταλλική πόρτα φωνάζοντας ταυτόχρονα.
Αναστατωμένοι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει και όταν ζήτησαν από τον άντρα να σταματήσει, αυτός φέρεται να τους απείλησε.
Ο άγνωστος χτύπησε τουλάχιστον δέκα φορές την πόρτα, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, χρώματος μπορντό, όπως είπαν οι μάρτυρες, και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και άρχισε αναζητήσεις στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μιλέι θα συναντήσει Τραμπ και Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη
- Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη αλλοδαπός διωκόμενος από την Interpol Τουρκίας
- Ιάπωνες ερευνητές ζωγράφισαν αγελάδες με ρίγες σαν ζέβρες και…πήραν βραβείο Νόμπελ!
- Άνδρας σε αεροδρόμιο βρήκε ασύλληπτο τρόπο για να μην πληρώσει έξτρα…για βαλίτσα! vid
- Απίστευτες εικόνες στο Κερατσίνι: Πίδακας νερού πλημμύρισε δρόμο – Έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ, video
- Δ. Κουτσούμπας: «ΚΚΕ πιο δυνατό, καθοδηγητής της πάλης του λαού για τον σοσιαλισμό»
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στην πόλη της Γάζας εν μέσω ανηλεών βομβαρδισμών
- Ο Τραμπ απειλεί τη Βενεζουέλα με “ανυπολόγιστες” συνέπειες αν αρνηθεί να πάρει πίσω κρατούμενους
- ΗΠΑ: Η χρέωση για τη βίζα εργασίας H-1B θα ισχύει μόνο για τις νέες αιτήσεις
- Χάος στον Ισημερινό: Τρεις ποδοσφαιριστές δολοφονούνται μέσα σ’ έναν μήνα
Κύρια Θέματα

















