καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή.
Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ο υφυπουργός Μεταφορών και η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την ΠΟΑΥΣ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη θετική τους ανταπόκριση, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις ημέρες του Πάσχα.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για το κυριακάτικο μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη
- Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Κουνούπι Αργολίδας
- Πυρκαγιά στην περιοχή Μυρτόφυτο Παγγαίου Καβάλας
- Η μία ερώτηση που πρέπει να κάνετε για να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση σε 9 δευτερόλεπτα
- Ποιός κυνηγάει αυτές τις γάτες και τρέχουν πανικόβλητες; Άπαιχτο βίντεο!
- Τι δήλωσε ο Ερντογάν πριν από την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ
- Ρωσικοί πύραυλοι Iskander καταστρέφουν συστήματα αεράμυνας του Ουκρανονάτο, vid
- Νέο βίντεο δείχνει ρομπότ να κάνει απίστευτα ρεαλιστικές εκφράσεις προσώπου!
- Κοζάνη: Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή ναρκωτικών
- Προϊστορικά έντομα παγιδευμένα σε κεχριμπάρι φωτίζουν την αρχαία ζωή στη Γη: “Μικρά παράθυρα στο παρελθόν”
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
