Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών και φωτιστικών για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στην αερογέφυρα κοντά στη Συμμαχική οδό, στην έξοδο του οικισμού Διαβατών.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, κατά τις ώρες 09.00-15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε ένα ρεύμα με εκ περιτροπής κίνηση.
Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
naftemporiki/ photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέχρι και “ιπτάμενο” σωσίβιο έφτιαξαν οι Κινέζοι – Δείτε το εν δράσει (BINTEO)
- Φρίκη στην Ουγκάντα – Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε 4 παιδιά σε νηπιαγωγείο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Τραμπ: ««Είναι ώρα το Ιράν να συνάψει συμφωνία προτού να είναι πολύ αργά»
- Κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή (5/4) στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
- «Erminio»: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κ. Μακεδονίας διακόπηκε η κυκλοφορία
- Ενέργεια: Τι θα γίνει αν τα μέτρα δεν επαρκέσουν; Αυτά ισχύουν μέχρι στιγμής σε χώρες της Ευρώπης
- Σφυροκοπήθηκε η υψηλότερη γέφυρα της Μ. Ανατολής κοντά στην Τεχεράνη (ΒΙΝΤΕΟ)
- «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα»: Χάλασε η… τουαλέτα στο Artemis II λίγο μετά την εκτόξευση!
- Κατέρρευσε γέφυρα στην Ιταλία εν μέσω κακοκαιρίας – Δραματικές εικόνες από drone (BINTEO)
- Η Αργεντινή κήρυξε persona non grata τον επιτετραμμένο του Ιράν









