Ο Ιωάννης Ζυπίδης, επιχειρηματίας στην Ρωσία, λέει αλήθειες για το θέμα Ρωσίας-Ουκρανίας, τις οποίες φυσικά δεν μεταδίδουν τα κανάλια στην Ελλάδα!
Όπως ανέφερε παρακολουθεί τρεις τηλεοράσεις: την ρωσική, την ουκρανική και την ελληνική και έχει φίλους και από τις δύο πλευρές, έχοντας δραστηριοποιηθεί και με Ρώσους και με Ουκρανούς.
Αρχικά αναφέρεται στο περιστατικό της Μπούχα, αναρωτηθείς πως ο δήμαχος της πόλης ήταν τόσο χαρούμενος, όταν ανακοίνωνε την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, ενώ υπήρχαν δήθεν πτώματα στους δρόμους.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε βίντεο, στο οποίο οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ είχαν συλλάβει 18χρονο ρωσόφωνο και του είχαν ενωμένα τα γόνατα στο πάτωμα, χτυπώντας το επάνω γόνατο, ενώ στην συνέχεια του έκοψαν τα γεννητικά όργανα.
Όπως υπογράμμισε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκάλεσε το πατριωτικό αίσθημα των Ρώσων, παίρνοντας το μέρος των Ουκρανών και ότι πλέον οι Ρώσοι δεν πατάνε στο μαγαζί του.
Τέλος, είπε πως οι Έλληνες της Μαριούπολης θεωρούν τους Ρώσους στρατιώτες «ειρηνοποιούς και απελευθερωτές» και όχι «κατακτητές».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στις ΗΠΑ μετά από διαμονή πολλών χρόνων στο Λονδίνο
- Τρίκαλα: Ολοκληρώθηκε η πορεία για τις νεκρές εργαζόμενες από την έκρηξη στο εργοστάσιο μπισκότων
- Τριήμερο δημοτικό πένθος στα Τρίκαλα για τις πέντε νεκρές εργαζόμενες στην μπισκοτοβιομηχανία
- Eldorado: Νέες ανακαλύψεις κοιτάσματων χρυσού, αργύρου και χαλκού στη Χαλκιδική
- Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα από τους Κ. Μακεδόνα και Π. Ζήνα στο Μέγαρο Μουσικής
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων στη μελισσοκομία στην Πάργα
- Γ. Μπρατάκος: Μέτρα για οδική αποσυμφόρηση αλλά και ταυτόχρονη διασφάλιση της λειτουργίας της αγοράς
- Κ. Τσιάρας: «Θέμα τεράστιας εθνικής σημασίας να κρατήσουμε την ελληνική κτηνοτροφία ανθεκτική και βιώσιμη»
- Σχέδιο μαζικής νομιμοποίησης «παράτυπων μεταναστών» θα εγκρίνει η ισπανική κυβέρνηση
- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από το ιστορικό κύμα ψύχους στις ΗΠΑ
Κύρια Θέματα









