«Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς φαίνεται ο Μάνος. Η Είπα είναι καλό παιδί. Με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει. Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο, στα μηνύματα μού είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 φίλο του 30χρονου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».
«Θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί ποιος ήταν ο εραστής»
Το ίδιο ανέφερε και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας, αλλά και κάμερα η οποία έχει καταγράψει να μπει στο σπίτι της οικογένειας.
«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.
dikaiologotika/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν θα πρέπει “να συνάψει συμφωνία” με τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με τον πρώην ΥΠΕΞ Ζαρίφ
- Στη φυλακή ο 54χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο μητέρας και αδελφής στου Ζωγράφου
- Σεξουαλική παρενόχληση παιδιών σε εξωσχολικές δραστηριότητες: Ο δήμαρχος του Παρισιού ανακοινώνει σχέδιο
- Ανασχηματισμός: Αυτές είναι οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν
- «Βαποράκι» με κοκαΐνη στα δίχτυα του Λιμενικού – Αυξάνονται οι έλεγχοι
- Βίντεο δείχνει κογιότ να ορμάει και να δαγκώνει 4χρονο αγόρι στις ΗΠΑ
- Το Ιράν χτύπησε μονάδες ενέργειας/αφαλάτωσης στο Κουβέιτ – Έκλεισαν υποδομές αερίου λόγω πτώσης θραυσμάτων στο Αμπού Ντάμπι
- “Πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας” – Δείτε πού κοιμούνται για ζέστη! ΒΙΝΤΕΟ
- Σε εξέλιξη έρευνα του «ελληνικού FBI» στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ
- Άρχισαν να εκλείπουν τα καύσιμα σε περιοχές της Αυστραλίας για το Σ/Κ του Καθολικού Πάσχα









