Διάψευση από ΑΕΚ για τα περί πρότασης 2,5 εκατ. σε Ρούντι Γκαρσία

Για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να «χαμηλώσει» το θέμα Ρούντι Γκαρσία. Παρότι δεν διαψεύδεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 58χρονο Γάλλο προπονητή, γίνεται σαφές από τους «κιτρινόμαυρους» πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.Πάντως είναι δεδομένο πως ο Ρούντι Γκαρσία είναι πολύ ψηλά στη λίστα […]

Για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να «χαμηλώσει» το θέμα Ρούντι Γκαρσία. Παρότι δεν διαψεύδεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 58χρονο Γάλλο προπονητή, γίνεται σαφές από τους «κιτρινόμαυρους» πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.
Πάντως είναι δεδομένο πως ο Ρούντι Γκαρσία είναι πολύ ψηλά στη λίστα της «Ένωσης» για τη θέση του προπονητή, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με εκπροσώπους του που είχαν επισκεφτεί προ ημερών την Αθήνα.
Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προσλάβει έναν προπονητή με περγαμηνές και βαρύ βιογραφικό μέσα στον Απρίλιο, προκειμένου να τεθεί το ταχύτερο δυνατό σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί