Η ίδια έδειξε να μην αντιλήφθηκε το ολίσθημα και όταν της επισημάνθηκε, ανασκεύασε. Συγκεκριμένα η κα. Νούλαντ ειπε: «Τώρα θα πάω στο βορρά και θα περάσω λίγο χρόνο με τον Πρόεδρο Τατάρ και θα του μιλήσω για τη συνεχή στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού κατά ένα δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά».
Σε επισήμανση δημοσιογράφου αν η αναφορά της σε «Πρόεδρο Τατάρ» ήταν λανθασμένη, η κα. Νούλαντ είπε πως ήταν δήθεν ένα λάθος το απέδωσε σε κούραση και απολογήθηκε, αποκαλώντας τον κατοχικό ηγέτη «κ. Τατάρ».
photo KYPE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη Θυρίδα Πολίτη εφεξής τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
- Όχλος εν δράσει! Δείγμα του πόσο άρρωστη είναι η Ευρώπη, video
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Σταματήστε την Τουρκία γιατί επιχειρεί να μπει στα αμυντικά μέσω ιδιωτικής εταιρείας κράτους-μέλους»
- 24ωρη απεργία εισηγείται η ΓΣΕΕ – Δείτε ποιά μέρα
- Ο Γεραπετρίτης διαψεύδει δημοσίευμα κυπριακού ΜΜΕ για υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς του στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Κόντρα των κομμάτων στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για την «Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Κώστας Παπαζάχος: «Δεν σκοτώνουν οι σεισμοί, οι ανθρώπινες κατασκευές σκοτώνουν»
- Τι δήλωσε για την ουκρανική επίθεση στο Σότσι ο Πεσκόφ
- Σπάνιο βιβλίο με αυτόγραφα των Beatles και των Rolling Stones πωλείται σε δημοπρασία
- Ο πρωθυπουργός του Νεπάλ ανακοίνωσε την παραίτησή του