Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι τα σχόλια που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν δείχνουν ότι κάποιοι στη Δύση «έχουν προβλήματα με τη συνείδησή τους».
Νωρίτερα ο Μπάιντεν είχε κατηγορήσει τον Πούτιν για «εγκλήματα πολέμου» για τα οποία «θα πρέπει να λογοδοτήσει» ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι δηλώσεις Μπάιντεν ήρθαν στον απόηχο της διεθνούς κατακραυγής για τις δολοφονίες αμάχων στην Μπούτσα, καθώς περισσότερες σκληρές εικόνες από την ουκρανική πόλη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο Λαβρόφ προανήγγειλε επίσης μια συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου η Μόσχα να αντικρούσει τις καταγγελίες αναφορικά με τις φρικαλεότητες στην Μπούτσα που αποδίδονται στα ρωσικά στρατεύματα.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάνια μετάλλαξη δίνει σε αλεπού απόχρωση που δεν έχετε ξαναδεί (Photo)
- ΟΑΣΘ-Θεσσαλονίκη: Αυστηροποιούνται τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήρια
- Βοηθάει στρατιωτικά η Ρωσία το Ιράν; Επίσημα το διαψεύδει, αλλά…
- Το Πακιστάν συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Αφγανιστάν έπειτα από προσωρινή παύση
- Τραμπ: Οι χώρες του NATO δεν έχουν κάνει “απολύτως τίποτα” για να βοηθήσουν με το Ιράν
- ΥΠΑΑΤ: 45 προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
- Έκθεση διαπιστώνει ανησυχητική αύξηση του αριθμού των πυρηνικών όπλων
- 35χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Κυρ. Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Τον είχαμε παραλάβει το 2019 στα 650 ευρώ
- «Διπλωματικός ελιγμός»; Τρία σημαντικά διακυβεύματα για τις ΗΠΑ με το βλέμμα στο Ιράν









