Παράσταση διαμαρτυρίας λίγα μέτρα έξω από το Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” όπου πραγματοποιείται το προσυνέδριο της Ν.Δ, παρουσία του Προέδρου της και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με το τοπικό voria.gr, οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή καθώς δεν είχαν εμβολιαστεί συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, των εμβολίων και του Πρωθυπουργού.
Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ζητούν την επάνοδό τους στην εργασία.
Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ένα φραγμό γύρω από τους διαδηλωτές εμποδίζοντας τους να προχωρήσουν προς το Συνεδριακό Κέντρο.
Στην είσοδο του Βελλιδείου έχουν συγκεντρωθεί στελέχη της ΝΔ και μέλη της νεολαίας της παράταξης, αναμένοντας την άφιξη του Πρωθυπουργού.
(ΦΩΤΟ:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα και αποτροπής αυξήσεων στα τρόφιμα ζητά ο Κ. Αρβανίτης
- Βραζιλία: Βελτιώνεται η υγεία του πρώην προέδρου Μπολσονάρου – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Ν. Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό – Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
- Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων αιτήσεων ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)









