Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη θέση της, προκειμένου να εργαστεί για το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, μετέδωσαν σήμερα ο ιστότοπος Axios, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και οι New York Times.
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις προθέσεις της Ψάκι, η οποία απουσιάζει εδώ και ημέρες από την αίθουσα του briefing, καθώς διαγνώστηκε θετική στην Covid-19.
Σύμφωνα με το Axios, το πρώτο μέσο που αποκάλυψε την πληροφορία, η 43χρονη Τζεν Ψάκι βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το MSNBC, ένα δίκτυο με προοδευτικό προσανατολισμό, το οποίο έχει ήδη προσλάβει την πρώην εκπρόσωπο τύπου της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, Σιμόν Σάντερς.
Σύμφωνα με το CNN, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας θα παραμείνει στη θέση της έως το περίφημο «Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο», το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, αφότου ακυρώθηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές εξαιτίας της πανδημίας.
Η Τζεν Ψάκι είχε αναφέρει την άνοιξη του 2021 ότι σκόπευε να περάσει μία ακόμη χρονιά σε αυτήν την άκρως εκτεθειμένη θέση, εξηγώντας πως θα ήθελε να περάσει χρόνο με τα δύο παιδιά της.
Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, αφότου ανέλαβε διάφορες θέσεις στους κόλπους της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των δύο θητειών Ομπάμα, εντάχθηκε στο CNN το 2017 ως πολιτική σχολιάστρια.
Κατόπιν, εντάχθηκε, τον Νοέμβριο του 2020, στην ομάδα «μετάβασης» που είχε κληθεί να προετοιμάσει την άφιξη του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.
photo vid scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Σκότωσέ το με φωτιά»: Αστροναύτης της NASA φωτογράφισε παράξενο “πλάσμα”…Τι ήταν!
- Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λένε ότι αντιμετωπίζουν ιρανικές επιθέσεις με drones και πυραύλους
- Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ύψους 115 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη νέων αμυντικών τεχνολογιών αιχμής σε χρόνο ρεκόρ, παρουσίασε η Ε.Ε.
- Ποιο νησί του Αιγαίου βρίσκεται μεταξύ των πιο υποσχόμενων τουριστικών προορισμών της Ευρώπης για τους Γερμανούς
- Αμερικανός παράτησε την δικηγορία στα 41 και έγινε συνταξιούχος στην Πορτογαλία…Πόσα εξοικονόμησε
- Χωρίς την Ρωσία δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί – Τι σχολιάζεται σε σχέση με τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου
- Τουρκικό πλοίο δέχθηκε επίθεση από drones κοντά στα στενά του Βοσπόρου
- Η πρόεδρος του Μεξικού επαναβεβαιώνει ότι η χώρα της θα τηρήσει συμφωνία με την Κούβα για την αποστολή γιατρών
- Αναπάντεχα ευρήματα έρευνας για τη μαγειρική στο σπίτι – Ποια επίδραση φάνηκε να έχει στους ηλικιωμένους
- Στον ΟΗΕ, το δουλεμπόριο Αφρικανών ανακηρύσσεται «το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»









