«Η επίσκεψη της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, στη χώρα μας είναι ιδιαίτερης σημασίας και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να συζητήσουμε και να ακούσουμε την Πρόεδρο Λαγκάρντ ιδιαίτερα σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη χρονική περίοδο», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Ηροδότου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, κατά την παρουσία της στην Κύπρο, η κ. Λαγκάρντ θα επισκεφθεί την Κεντρική Τράπεζα όπου θα συναντηθεί με τον κ. Ηροδότου. Ακολούθως, θα έχει συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία του διοικητή της ΚΤΚ.
Η κ. Λαγκάρντ θα συμμετάσχει επίσης σε συνέδριο, από κοινού με τον διοικητή της ΚΤΚ, στη διάρκεια του οποίου θα συζητήσουν, ανάμεσα σε άλλα, για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας και υφιστάμενες προκλήσεις.
photo vid scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν συνολικά 70 άτομα
- Τουρκία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Βαρδούσια: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες – Μαζί τους και μία γυναίκα
- Η μεγάλη αλήθεια που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν εχθρικές προς την Ρωσία χώρες
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 χρονών
- Για δημοψήφισμα μιλά ο Ζελένσκι σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα – Τι ζητά από την Ρωσία
- Αυτά είναι τα 12 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να συνδέσετε σε πολύπριζο
- Ιταλίδες μαγείρισσες γιαγιάδες “γκρεμίζουν” το Instagram σχεδόν στα 90 τους! vid
Κύρια Θέματα









