Απόρροια τρελής πορείας που ακολούθησε ένα αστικό λεωφορείο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Βενιζέλου – Καλλιθέα, το οποίο παρέσυρε στο διάβα του οχήματα μεταξύ των οποίων και ένα ταξί ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά και και προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ανθρώπων που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες του GRtimes ο οδηγούς του αστικού λεωφορείου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να παρασύρει στο διάβα του διερχόμενα ΙΧ.
Από το τροχαίο υπήρξαν δύο τραυματισμοί, ενός άνδρα (πιθανότατα ο οδηγός του λεωφορείου) που υπέστη ελαφρά διάσειση και μίας γυναίκας η οποία επίσης μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε και τρίτο ασθενοφόρο, στη συνέχεια όμως ακυρώθηκε.
Να σημειωθεί ότι στο σημείο διεξάγονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία, καθώς είναι κλειστή η άνοδος της οδού Λαγκαδά από το ύψος της Μοναστηρίου μέχρι την Αγίου Νέστωρος, ενώ μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στη Μ. Καλού το οποίο φτάνει μέχρι τον Βαρδάρη.



photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Το μήνυμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα Θεοφάνεια με στήριξη στους αγρότες
- Ο Μητσοτάκης υπέρ της περαιτέρω ενίσχυσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Πειραιάς: Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην τελετή αγιασμού των υδάτων









