Οι Τσετσένοι στρατιώτες βγάζουν χρήσιμα ρεπορτάζ μέσα από το πεδίο των μαχών, καθώς τα δυτικα ΜΜΕ δείχνουν, κατά τα φαινόμενα, ως επί το πλείστον προπαγάνδα.
Το επόμενο συγκλονιστικό βίντεο έρχεται από την Μαριούπολη! Οι Τσετσένοι στρατιώτες δίνουν μάχες εναντίον των ΝΑΖΙ του Αζόφ! Μετά από βροχή πυρών καταφέρνουν να τους εξολοθρεύσουν. Εν συνεχεία, βρίσκουν το υπόγειο του κτιρίου, στο οποίο οι Ναζί κρατούσαν ομήρους γυναικόπαιδα. Η εικόνα είναι εκπληκτική, καθώς τους μαζεύουν προς την ελευθερία.
Στο τέλος Τσετσένος στρατιώτης δείχνει ως λάφυρο διακριτικό με σύμβολο του Αζόφ, καθώς οι ΝΑΖΙ ντύνονται με πολιτικά για να το σκάσουν.
Όπως γράφει ο ηγέτης των Τσετσένων Καντίροφ στα social media:
Οι στρατιώτες μας απελευθερώνουν κτίρια στην Μαριούπολη. Ναι, δεν συμβαίνει τόσο γρήγορα όσο θα ήθελε ο καθένας. Αλλά σε κάθε διαμέρισμα και σε κάθε υπόγειο μπορεί να υπάρχουν πολίτες και παιδιά, έτσι οι μαχητές μας δεν βιάζονται.
Οι Αζοφίτες το εκμεταλλεύονται αυτό, καταλαμβάνουν τους επάνω ορόφους των κτιρίων για να κατηγορήσουν αργότερα τα ρωσικά στρατεύματα ότι πυροβολούν αμάχους, συγχωνεύονται με τους ντόπιους, βάζουν πολιτικά ρούχα και μετά ντροπιαστικά δραπετεύουν.
Αυτά τα πλάνα δείχνουν την απελευθέρωση οικογενειών με παιδιά από την επικίνδυνη ζώνη, που πέρασαν αρκετές μέρες στο υπόγειο. Η ζωή τους δεν κινδυνεύει πλέον.
Εδώ κι εκεί μπορείς να βρεις σπασμένα σύμβολα του Αζόφ και άλλων Ναζί πεσμένα στο έδαφος. Νομίζουν ότι θα τους ψάξουμε με στρατιωτικά διακριτικά; Αφελείς! Οι λίστες σας με ονόματα, φωτογραφίες και διευθύνσεις ήταν εδώ και καιρό μαζί μας!
Τρέξε, Μπαντέρας! Γυαλίστε τις γόβες σας!
photo pixabay, screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πίνουν καφέ δίπλα σε εν κινήσει τρένο! Το απίστευτο αξιοθέατο στο Ανόι του Βιετνάμ – Δείτε βίντεο
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκότωσε τη μητέρα της ενώ προσπαθούσε να παρκάρει
- Κίεβο και Παρίσι θέλουν να αναπτύξουν την κοινή τους παραγωγή όπλων
- Ευ. Βενιζέλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Η κοινωνία αξιώνει, και ορθά, να αλλάξει ριζικά το άρθρο 86»
- Ένοχος για βιασμό και απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών ο ηθοποιός και καθηγητής υποκριτικής
- Οι BRICS στο προσκήνιο – Σημαντικές δηλώσεις από την πλευρά της Ρωσίας
- Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα οι σχέσεις με την Ινδία, σύμφωνα με τον Ν. Δένδια
- Νέα απαγόρευση από την Ε.Ε.: Βάζει μπλόκο στην καταστροφή απούλητων ρούχων από τις εταιρείες
- Η ΕΕ προειδοποιεί για τον κίνδυνο σοβαρής αποσταθεροποίησης στη Μέση Ανατολή
- Chips Act, τεχνητή νοημοσύνη και 6G: Η Ε.Ε. ετοιμάζεται για την «επόμενη μέρα»









