Ο Ιταλός που έκανε “μαγικά” με την Σαμπντόρια, την εθνική Ιταλίας και οδήγησε την Γιουβέντους στο τελευταίο Champions League της ιστορίας της, το 1996, έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και μιλάει για τα μαθήματα ζωής που έλαβε από αυτήν.
Ο Βιάλι που έπαιξε αλλά και προπόνησε την Τσέλσι μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Μία απλή ερώτηση», και αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη 17 μηνών και πως φοβήθηκε ότι θα πεθάνει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Φοβάμαι να πεθάνω. Δεν ξέρω όταν σβήσει το φως τι θα είναι στην άλλη πλευρά. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, είμαι επίσης ενθουσιασμένος που το μαθαίνω. Αλλά συνειδητοποιώ επίσης ότι η έννοια του θανάτου χρησιμοποιείται για να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε τη ζωή.
Το άγχος για το αν μπορώ να ολοκληρώσω όλα αυτά που θέλω να κάνω, το γεγονός ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλα τα έργα που έχω, είναι κάτι για το οποίο νιώθω πολύ τυχερός.
Η αρρώστια δεν είναι μόνο ταλαιπωρία: υπάρχουν υπέροχες στιγμές. Η ζωή αποτελείται 20% από αυτό που συμβαίνει σε σένα, αλλά το 80% από τον τρόπο που αντιδράς σε αυτό που συμβαίνει.
Και η ασθένεια μπορεί να σε διδάξει πολλά για το πώς είσαι, επίσης να είναι μια ευκαιρία. Δεν εννοώ ότι είμαι ευγνώμων για τον καρκίνο».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δολοφονία Κερκ – Στο φως ανατριχιαστικό σημείωμα: «Έχω την ευκαιρία να τον σκοτώσω», vid
- Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει συμφωνία με την Κίνα για το Tik Tok
- Το θέμα της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» προκαλεί ξανά συζητήσεις στη Γαλλία
- Zapad-2025: Μόνο οι Ευρωπαίοι έμειναν να λένε πως «πολεμούν τη Ρωσία» μετά από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ
- Ουκρανία: Επιστρατεύουν όποιον βρουν, ακόμα και ντελιβεράδες, video
- Αιματηρό επεισόδιο στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης – Για κακούργημα διώκεται μία 36χρονη
- Σε οριακό σημείο οι ΗΠΑ: «Ο δολοφόνος του Κερκ ήταν “βαθιά μπλεγμένος” στην αριστερή ιδεολογία»
- Νέα σημαντική ανακάλυψη στην Ιταλία: Βρέθηκε θαλαμοειδής τάφος της ελληνιστικής εποχής στη Μαντουρία
- Ο πρεσβευτής της Ρωσίας εκλήθη στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου του NATO
- Ανασκαφές στην Καισάρεια έφεραν στο φως κρανία ελεφάντων που χρονολογούνται πριν από…7,7 εκατ. χρόνια