Ένας Ρωσοαυστραλός ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ από ένα τηλεοπτικό στούντιο, επειδή είπε την αλήθεια ότι δηλαδή από το 2014 το ουκρανικό κράτος στρατολογώντας ΝΑΖΙ σκότωσε 14.000 ρωσοφώνους.
Ο Sasha Gillies-Lekakis (το δεύτερο όνομα παραπέμπει σε Ελλάδα) μιλούσε σε ζωντανή εκπομπή αυστραλιανής συζήτησης όταν εξέφρασε την υποστήριξή του στις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, εξοργίζοντας άλλα μέλη του κοινού και αιφνιδιάζοντας τον οικοδεσπότη της εκπομπής, Stan Grant.
«Ως κάποιος που προέρχεται από την ρωσική κοινότητα εδώ στην Αυστραλία, έχω εξοργιστεί αρκετά με την αφήγηση που απεικονίζουν τα μέσα ενημέρωσης μας, με την Ουκρανία ως τον καλό και τη Ρωσία ως τον κακό», είπε ο Gillies-Lekakis.
«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλοί Ρώσοι εδώ και σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν αυτό που κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου εμένα», πρόσθεσε προτού ισχυριστεί ότι η Ουκρανία στο παρελθόν «πολιόρκησε» τους ρωσικούς πληθυσμούς στο Ντόνετσκ και στο Λουχάνσκ, σκοτώνοντας χιλιάδες!
Άλλα μέλη του κοινού τον κοίταξαν και φώναξαν «προπαγάνδα» και «ψέματα», ενώ ο οικοδεσπότης Γκραντ προχώρησε το πρόγραμμα.
Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα ο Grant επέστρεψε στον Gillies-Lekakis και είπε ότι «το είχε σκεφτεί» και ότι δεν αισθανόταν άνετα να του επιτρέψει να μείνει στο στούντιο.
«Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση, αλλά δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε την βία. Αλλά πρέπει να σου ζητήσω να φύγεις», πρόσθεσε ο οικοδεσπότης.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Απλά ακούστηκε η αλήθεια και αυτό ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!!!
Δείτε το βίντεο:
photo pixabay/screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έγγραφο της NASA αποκαλύπτει ότι μετέθεσε την εκτόξευση της αποστολής Artemis II για τον Μάρτιο
- Σ. Βολουδάκη (υφυπουργός Μετανάστευσης) : Το λιμενικό, πολλές φορές, λειτουργεί σε συνθήκες πολέμου
- Συρία: Αμερικανικά πλήγματα εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος
- Προβληματισμός στην Μόσχα! Οι ΗΠΑ δεν απαντούν για τα πυρηνικά όπλα
- Νέα κακοκαιρία σαρώνει την Ισπανία: «Ακραίος» ο κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών στην Ανδαλουσία, vid
- Το Ινστιτούτο Νόμπελ ζητά “εξηγήσεις” από τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής για τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Ανησυχητικά στοιχεία για την ακρίβεια: Δεν επαρκεί το μηνιαίο εισόδημα για 6 στα 10 ελληνικά νοικοκυριά
- Απαντήσεις του Υπερταμείου στους ισχυρισμούς της δημάρχου Καλαμαριάς για την αξιοποίηση του τουριστικού λιμένα
- ΑΑΔΕ: Εντόπισε εικονικά τιμολόγια 720 εκ. ευρώ από 147 επιχειρήσεις
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι εργασίες στον άξονα Χαλάστρας–Ευζώνων – 50 νεκροί τα τελευταία 20 χρόνια στο σημείο









