Μπορεί η Ρωσία να ανακοίνωσε νέα ιδιότυπη εκεχειρία στην Μαριούπολη, με τη διάνοιξη ανθρωπιστικών οδών, ωστόσο ελάχιστοι πολίτες καταφέρνουν να ξεφύγουν από τις πόλεις-παγίδες!
Όπως μετέδωσε και ο ανταποκριτής του OPEN στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός, οι εθνικιστές Ουκρανοί που ελέγχουν ως επί το πλείστον τον κυρίως αστικό ιστό της Μαριούπολης ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ τους πολίτες να εγκαταλείψουν την πόλη!
Αυτό ισχύει για όλες τις ηλικίες, ακόμα και μικρά παιδιά.
Μάλιστα σε μία σοκαριστική πληροφορία, η οποία μεταδίδεται και από ρωσικά δίκτυα, Ουκρανοί εθνικιστές, πολλοί εκ των οποίων μέλη του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, τοποθετούν πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά έξω από νοσοκομεία, εκπαιδευτήρια και κατοικίες!
Στόχος τους; Να βάλλουν ανενόχλητοι κατά του ρωσικού στρατού και των ρωσόφωνων αυτονομιστών, ξέροντας ότι αν ανταποδώσουν οι Ρώσοι τα πυρά θα υπάρξουν ΜΑΖΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΑΧΩΝ!
Αυτούς στηρίζει και εξοπλίζει η Δύση και μεταξύ άλλων και η Ελλάδα!!!
«Χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ζωντανές ασπίδες», καταγγέλλουν Ρωσόφωνοι αξιωματούχοι.
Υπάρχουν αναφορές για κατοίκους της Μαριούπολης που διαμαρτύρονται έντονα στις τοπικές αρχές επειδή δεν ξεκινάει, παρά το ρωσικό τελεσίγραφο, η απομάκρυνσή τους από την πόλη!
Σε πολλές περιπτώσεις οι Ουκρανοί εθνικιστές τους απαγορεύουν την έξοδο λέγοντάς τους ακόμη και πως:
«Ο στρατός μας θα νικήσει οπότε δεν υπάρχει λόγος να φύγετε».
Οι καταγγελίες είναι άκρως σοβαρές και δείχνουν πως το δασκαλεμένο από τη Δύση καθεστώς Ζελένσκι θέλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φόρο αίματος στα χέρια του Πούτιν.
Δείτε την επίμαχη αναφορά μέχρι το 4ο λεπτό:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas»
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
- “Οδύσσεια”: Εντυπωσιάζει το πρώτο trailer της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής του Νόλαν
- Συνεδριάζει αύριο στις 11 το πρωί το υπουργικό συμβούλιο – Ποια θέματα θα συζητηθούν
- Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με εκπροσώπους των φορέων οδικών μεταφορών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για παράνομες επιδοτήσεις σε συνδικαλιστή και δύο αγρότες από την Κρήτη
- Είναι τόσο απλά τα λόγια! Γιατί δεν τα ακούν αυτοί που πρέπει να τα ακούσουν;
- Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: “Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Πολιτεία για να υπάρχει κοινωνικό κράτος”
- Μπλόκο Νίκαιας – Λάρισα: Αποχώρησαν οι αγρότες από τη σήραγγα των Τεμπών









