Η τέταρτη σορός άντρα εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού, με αποτέλεσμα να αγνοούνται αυτήν τη στιγμή άλλοι επτά οδηγοί φορτηγών. Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πλοίο ανήλθε στους τέσσερις ενώ οι διασωθέντες στους 281.
Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου προχωρά ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μίας νέας αναζωπύρωσης της φωτιάς.
Το «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε χθες (23/2), στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.
(ΦΩΤΟ:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- (χωρίς τίτλο)
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας
- Το ΝΑΤΟ επιβεβαιώνει την αναχαίτιση ιρανικού πυραύλου που κατευθυνόταν προς την Τουρκία
- Θεσσαλονίκη: Συμμαχία για την αξιοποίηση της τηλεϊατρικής σε ασθενείς με καρκίνο
- Ατελείωτος ο κύκλος αίματος στη Μ. Ανατολή – 2 Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτ. Όχθη









