επεσήμανε μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντζούνο και Χρήστο Κούτρα.
Ο κ. Οικονόμου εξήγησε πως «έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε να μην τεθεί εν κινδύνω η εφοδιαστική αλυσίδα στη χώρα μας, σταθμίστηκαν όλα τα προβλήματα» και τόνισε ότι «η χώρα έχει προγραμματίσει μία σειρά από ενέργειες ώστε να μην στερηθούμε φυσικό αέριο, είτε με το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), είτε με αλλαγή και τροποποίηση του μείγματος σε ό,τι αφορά στην παραγωγή. Δεν διαφαίνονται στον ορίζοντα προβλήματα σε ό,τι αφορά στην εφοδιαστική αλυσίδα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε ότι «οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση, καθώς χθες βράδυ συνέβησαν ανησυχητικές εξελίξεις» στο μέτωπο Ρωσίας – Ουκρανίας, ωστόσο, διευκρίνισε ότι «η χώρα μας δεν είναι από εκείνες, που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα» από την κρίση, που εξελίσσεται στα Ρωσο – ουκρανικά σύνορα.
Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο χορήγησης οικονομικού βοηθήματος στους πλέον ευάλωτους εν όψει του Πάσχα ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο του προϋπολογισμού, ώστε να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε ανθρώπους που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη» στο φόντο των σημαντικών ανατιμήσεων σε ενέργεια και βασικά αγαθά.
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









