Οι δύο φίλες έκαναν τη βόλτα τους κοντά στην κεντρική αγορά στις πέντε το απόγευμα, όταν ένας ληστής επιτέθηκε στη μία για να της κλέψει την τσάντα. Αμέσως η 20χρονη Δήμητρα Σακαδάκη άρχισε να τον χτυπάει.
«Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και ξαφνικά καθώς περπατούσαμε χτύπησε το κινητό της φίλης μου και προχώρησε λίγο πιο μπροστά για να μιλήσει. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας, τον χτύπησα στο πρόσωπο, ενώ και ο ίδιος με χτύπησε. Συνέχισα να τον βαράω» είπε στο Mega.
«Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή καθόλου. Έμεινε ένα αναίσθητος. Ήταν ένας μεγαλόσωμος άντρας, γύρω στα 40 με 45 ετών και αμέσως συνελήφθη. Έχω κάνει kick boxing και τώρα κάνω πυγμαχία, το άθλημα μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι», δήλωσε η 20χρονη, με εμφανή τα σημάδια από τις γροθιές του ληστή στο πρόσωπό της.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων
- Τραμπ: Κεκλεισμένων των θυρών οι συνομιλίες με το Ιράν
- Ελεύθεροι με όρους εφοριακός και συνταξιούχος που κατηγορούνται ότι ενημέρωναν καταστηματάρχες για ελέγχους
- Η συμφωνία με το Ιράν δεν περιλαμβάνει τον Λίβανο, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Σ. Παπασταύρου: Επιβεβαιώθηκε η πλήρης επάρκεια ενεργειακών αποθεμάτων
- Γερμανία: Το υπ. Οικονομικών εξετάζει περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης για τις τιμές των καυσίμων
- Χαμός με τα Στενά του Ορμούζ – Απειλείται η εκεχειρία – Τι ζητά το Ιράν
- Ο Ιρανός ΥΠΕΞ έκανε λόγο για “παραβιάσεις της εκεχειρίας” από το Ισραήλ στον Λίβανο
- «Βαθύ ρήγμα»! Ο απεσταλμένος του Πούτιν είπε την αλήθεια για το ΝΑΤΟ
- Για το ενδεχόμενο παραβίασης της κατάπαυσης του πυρός προειδοποιεί η Τεχεράνη









