Τους χορεύει στο “ταψί” ο Πούτιν: «Να μας δώσουν οι δυτικοί το πρόγραμμα της ρωσικής “εισβολής” για να σχεδιάσουμε τις διακοπές μας»

Συνεχίζεται το ανελέητο τρολάρισμα!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, απευθυνόμενη σε αμερικανικά και βρετανικά μέσα την Τετάρτη (16/02), ζητά να δοθεί ένα πρόγραμμα για την «εισβολή» της Ρωσίας ώστε να κανονίσει ανάλογα τις διακοπές της, μετά από πολυάριθμα δημοσιεύματα που πρόβλεψαν λανθασμένα μία στρατιωτική δράση που ποτέ δεν έγινε.


«Ένα αίτημα στα αμερικανικά και βρετανικά μέσα παραπληροφόρησης Bloomberg, The New York Times, The Sun, κ.ά. να ανακοινώσουν το πρόγραμμα των «εισβολών» μας για τον προσεχή χρόνο. Θα ήθελα να προγραμματίσω διακοπές», έγραψε η Ζαχάροβα στο Telegram.


Την Τρίτη (15/02), οι βρετανικές εφημερίδες The Sun και Daily Mirror, ανέφεραν ότι η Ρωσία θα εξαπέλυε μία υποτιθέμενη εισβολή στην Ουκρανία στις 01:00 (GMT) την Τετάρτη.

Η «The Sun», επικαλούμενη πληροφορίες από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών, ανέφερε ότι εκείνη ήταν η «πιο πιθανή» ώρα που θα εξαπέλυε μία επίθεση η Μόσχα, με 200.000 στρατιώτες, τανκς, αεροσκάφη, πυραύλους και πλοία.

(sputniknews – φωτο:Ministry of Foreign Affairs of Russia Twitter)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί