Έπειτα από την απόφαση του CAS που της επιτρέπει να πάρει μέρος στο ατομικό Γυναικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, η Καμίλα Βαλίεβα έλυσε τη σιωπή της γύρω από τη μεγάλη υπόθεση των ημερών.
Η 15χρονη Ρωσίδα είπε πως ήταν «συναισθηματικά κουρασμένη» λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ενώ τόνισε πως οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για αυτήν.
«Έτσι είναι, είμαι χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα είμαι ήδη συναισθηματικά κουρασμένη. Επομένως, έκλαψα από χαρά, ίσως και λίγο από στενοχώρια. Όμως, την ίδια στιγμή είμαι σίγουρα χαρούμενη που είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας» είπε η Βαλίεβα στο Channel One.
Όσον αφορά στην ακροαματική διαδικασία που προηγήθηκε, σχολίασε πως «κάθισα για επτά ώρες και είχαμε ένα 20λεπτο διάλειμμα. Καθόμουν και κοίταζα, ήταν πολύ δύσκολο. Προφανώς, ήταν ένα από τα στάδια που έπρεπε να περάσω».
Υπενθυμίζεται πως το CAS αποφάσισε να αφήσει τη Βαλίεβα να συνεχίσει τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Πεκίνου, απορρίπτοντας τις εφέσεις της ΔΟΕ, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πατινάζ και της WADA διότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι «δεν πρέπει να επιβληθεί προσωρινή αναστολή στην πατινέζ».
Η Καμίλα Βαλίεβα την Τρίτη θα πάρει μέρος στο ατομικό του πατινάζ την Τρίτη (15/02).
sputnik/photo tweet screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νετανιάχου: Με την εξόντωση του Λαριτζανί, το Ισραήλ δίνει στους Ιρανούς την ευκαιρία να πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους
- Άνθρωπος του Πούτιν: «Οι μάσκες έπεσαν για τους πολεμοκάπηλους της Ε.Ε.»
- Γεραπετρίτης: Να μην παραμελήσουμε την Ουκρανία
- Η τρομακτική στιγμή που ΙΧ στον «αυτόματο πιλότο» πήγε να πέσει από γέφυρα, vid
- Βερολίνο: Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει στον πόλεμο
- Πετρελαιοφόρα αρχίζουν με μικρή ροή να διασχίζουν το Στενό του Oρμούζ
- Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσεις σπίτι: Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική
- Ο πόλεμος στο Ιράν πιθανόν να οδηγήσει 45 εκατ. ανθρώπους σε οξεία πείνα μέχρι τον Ιούνιο
- Βρετανοί: Τους τελευταίους μήνες δώσαμε χιλιάδες drones και εκατομμύρια πυρομαχικά στους Ουκρανούς, vid
- Μητσοτάκης για Ιράν-Μ. Ανατολή: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να συμμετέχει στρατιωτικά από μόνη της









