Αεροσκάφη Eurofighter EF-2000 Typhoon II της Πολεμικής Αεροπορίας της Ισπανίας πραγματοποιούν υπερπτήσεις εξοικείωσης σε εναλλακτικά αεροδρόμια στην περιοχή της πρωτεύουσας Σόφιας, στις πόλεις της Μαύρης Θάλασσας Βάρνα και Μπουργκάς και στο χωριό Μπεζμέρ της ανατολικής Βουλγαρίας στις 12-13 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας.
Οι πτήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο προετοιμασίας κοινών αποστολών.
Οι πτήσεις επρόκειτο να ολοκληρωθούν στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου και γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής.
Τέσσερα αεροσκάφη Eurofighter EF-2000 Typhoon II της ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Γκραφ Ιγκνάτιεβο κοντά στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη), στη νοτιοκεντρική Βουλγαρία χθες, Παρασκευή.
Μέχρι τις 31 Μαρτίου, 130 Ισπανοί στρατιωτικοί θα εκτελούν αποστολές ενισχυμένης αστυνόμευσης του εναερίου χώρου από κοινού με τη βουλγαρική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με απόφαση που εγκρίθηκε από το βουλγαρικό υπουργικό συμβούλιο την 24η Ιανουαρίου 2022.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υψώθηκε η ελληνική σημαία στην πρώτη Φ/Γ Belharra – Δηλώσεις Δένδια από Γαλλία
- Ιταλία: Έφοδος σε παράνομο εργοστάσιο καπνού – Κατάσχεση ρεκόρ 27 τόνων τσιγάρων
- Αυτή είναι η απόφαση της ΕΚΤ για τα επιτόκια το 2026
- Ζελένσκι: «Δεν μας θέλουν στο ΝΑΤΟ, αλλά όλα αλλάζουν, πολιτικοί φεύγουν ή πεθαίνουν»!! Video
- Στρατιωτικοί του Ζελένσκι πιάστηκαν στα χέρια με Ουκρανούς πολίτες, vid
- Δ. Παπαστεργίου: Κοινή ευθύνη κράτους και επιχειρηματικότητας για αξιοποίηση κεφαλαίου – ταλέντου – δεδομένων
- Η στιγμή που ο Μακρόν… νευρίασε με τα μικρόφωνα, vid
- ΟΑΣΘ: Ψηφιακό σύστημα καταμέτρησης επιβατών στα λεωφορεία από το νέο έτος
- Κρεμλίνο: Προετοιμαζόμαστε για επαφές με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο λογιστής









